V novem Avto magazinu predstavljamo ...

11. 9. 2008
Deli

V novicah se lotevamo novih Toyot (Avensis, iQ, Urban Cruiser, Prius, prenovljeni Yaris, Auris Verso) in novega Golfa GTI, ki so ga v ZDA zalotili v bližini testnih Audijev TT-RS in RS5. Tu je še napoved novega Seata Exea, ki bo narejen na preizkušenih temeljih Audija A4.

Vozili smo se z novima Nissanoma, podaljšanim Qashqaijem z imenom Qashqai+2 in Muranom. Na testu smo imeli novo Škodo Superb 1.8 TSI, za katero smo ugotovili, da je odličen avtomobil. Nekaj napak ima, kot tudi povsem novi Peugeot Partner Tepee 1.6 HDi, pri katerem smo predvsem preverjali kako družinski je.

Na dirkališču smo kurili gume in preizkušali Mercedes-Benza C 63 AMG T, testirali pa smo še Forda Mondea 2.0i, Volkswagen Golfa 1.4 TSI z novim DSG-jem, Alfo Romeo Alfo 159 Sportwagon 2.4 24V JTDM, Forda Focusa ST, Fiatovo Lineo 1.3 16V Multijet in Audija A4 Cabriolet 2.0 TDI.

Ne zamudite reportaže z druge dirke Skipper Avto magazin Drift Challengea, dirkanja z modelčki in moto strani, na katerih predstavljamo test Husqvarne TE 310 in Benellija TNT 899S.

F1 dirka v Spaju je dodobra razburila javnost, tudi nas. Razburljivo je bilo tudi na novozelandskem reliju za SP in na dirkah WTCC-ja v Oscherslebnu.

Kazalo AM 19/2008

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol