V novem Avto magazinu predstavljamo

1. 3. 2007
Deli

Ste se že spraševali, kako je voziti novo Hondo Civic Type-R? V novem Avto magazinu podajamo odgovor na prav to vprašanje, v isti sapi pa pišemo tudi o novi Hondi CR-V. Na velikem testu se je CR-V izkazal za odličnega na cesti in slabšega na terenu. Preberite zakaj.

Bili smo na predstavitvi še pomembnih avtomobilskih novosti. Citroënov C4 Picasso je dobil novo različico s petimi sedeži, Peugeot 206 CC je dobil naslednika (207 CC), povsem nov pa je tudi malček Smart Fortwo.

Glavna tema tokratne številke je avtomobilski salon v Ženevi. Čakali smo do zadnjega hipa in na papir zlili novosti letošnjega prvega pomembnega evropskega avtomobilskega salona. Od Audija A5, Forda Mondea, do Volkswagnovega Golfa Variant.

Retro nas vrača v čase Renaulta R-10, aktualni testi pa za volan Citroëna C4 z robotiziranim ročnim menjalnikom. Je tako dober kot VW-jev DSG? Zapeljali smo se tudi s Fiatovo Pando Cross, Fordovim Focusom 1.8 TDCi in Dacio Loganom z 1, 6-litrskim motorjem.

Ne izpustite še novic, tudi tistih iz tuning scene, med katerimi kot je že v navadi predstavljamo novosti, ki jih še ni na trgu. Mercedes-Benzov C T, BMW-jev M3 (brez maske! ), prenovljeni Jeep Grand Cherokee…

Na športnih straneh smo se razpisali o dveh letošnjih novincih v F1, Lewisu Hamiltonu in Heikkiju Kovalainenu, ne manjka pa niti poročilo z relija po Norveški.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel