V novem Avto magazinu predstavljamo ...

14. 3. 2007
Deli

Glavna tema? Seveda avtomobilski salon v Ženevi. Bili smo tam, se pozanimali o vseh glavnih novostih in jih fotografirali. Poglejte reportažo o novem Renaultovem Twingu, paleti Fordovih Mondeov, Hyundaiju I30, Volvih V70 in XC70, novem BMW-ju M3 (v Ženevi še kot koncept), Mazdi2, novem Nissanu X-Trail, VW Golfu Variantu . .

Vozili smo že kar nekaj novosti, ki so se v Ženevi predstavljale prvič. Tako si lahko v novem Avto magazinu preberete kako se vozijo novi Mercedes-Benz razreda C, (prenovljena) BMW-ja serije 1 in 5, dizelsko gnana Alfa Romeo Spider . . Bili smo tudi za volanom (na dirkališču! ) Oplove Corse OPC, najhitrejše in najmočnejše Corse vseh časov.

Prvi v Sloveniji objavljamo test Volvovega novinca, modela C30. Ne zamudite prve ocene. Testirali smo še Seat Alteo XL, (zmogljivega) Peugeota 207 GT in raziskali prednosti in slabosti Fiatovega večpredstavnega sistema Blue & Me. Novi Avto magazin se s testom Tomos Citroena 2 CV vrača tudi v leto 1971.

Na športnih straneh ne izpustite velike priložnosti, ki vas lahko v nagradni igri WTCC popelje na dirko v Brno! Tik pred začetkom nove sezone v formuli ena smo pokukali še v zakulisje. Albert Park se bliža.

V novicah zopet razkrivamo avtomobile, ki so še v razvoju in o katerih tovarne še ne govorijo. Poglejte novega Fordovega SUV-a, novo Mazdo6, Renaulta Kangoo, novo Renaultovo Laguno in prenovljenega Porscheja 911!

Oglejte si video:

Kazalo

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol