V novem Avto magazinu predstavljamo ...

18. 6. 2009
Deli

Prihaja novi Volkswagen Touareg, ki bo . . No, o njem pišemo v novi številki revije Avto magazin, poleg nove generacije tega SUV-a pa smo na muho vzeli tudi prihajajočega BMW-ja X1, prihodnost Ferrarijevih pogonov in še marsikaj.

Podrobno predstavljamo novo Škodo Yeti, s katero smo se vozili kar po slovenskih cestah. Po dirkališču smo se podili z novim Audijevim dvojcem, TT RS Coupejem in Roadsterjem s kar 250 kilovati.

Vas zanimata nova Renaulta, Scenic in Megane Grandtour? Z obema družinskima francozoma smo se že vozili in seveda opisali občutke.

Vozili smo tudi Seata Exea ST in na straneh, ki so namenjene velikim testom, 'razstavili' Chevroletovega Cruza 2.0 VCDi (ob njem smo preizkušali še Cruza 1.8 16V AT6 LT) in odgovorili na vprašanje, kako dober je novi Volkswagen Golf GTI. Hud ali ne?

Odgovori so v novem Avto magazinu, v katerem smo zopet iskali odgovor na vprašanje, ali je boljši dizelski ali bencinski motor. Kateri bolj pristaja Renaultovemu Meganu Coupeju? Drugi testi: Toyota Avensis Wagon 2.2 D-CAT, Mini Cabrio Cooper S in Ford C-Max 2.0 TDCi Powershift.

Bogate so tudi strani, namenjene motociklizmu: testa BMW-ja K 1300 S in Yamahe YFM 250 SE W ter vzporedni test Aprilie Dorsoduro 750 ABS in Pit Bika Dream 77 Evo.

Na avstrijskem driftu, kjer smo imeli predstavnike tudi Slovenci, se je zapletlo. Ne spreglejte tuning novic!

Na športnih straneh pišemo tudi o Red Bull X-Fightersih (nastopili so v Mariboru), o zapletu v F1 in reliju za SP.

Kazalo AM 13/2009

Nova številka je v prodajo od 18. junija 2009.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol