V novem Avto magazinu predstavljamo ...

22. 10. 2009
Deli

. . kar nekaj zelo zanimivih avtomobilov, s katerimi smo se že peljali. Še pred uradnim razkritjem smo vozili Superlexusa LFA z desetvaljnim motorjem, preizkusili pa smo tudi znamenito Hondo FCX Clarity.

Berite o vtisih z vožnje s superšportnikom in prvim serijskim električnim avtomobilom, ki za shranjevanje energije uporablja vodik in gorivne celice.

Velikih tem pa v novem Avto magazinu še ni konec. Razkrivamo še Volkswagnovega Golfa sedme generacije in poročamo o vtisih z vožnje popolnoma nove Oplove Astre, ki se pri nas še ni začela prodajati.

Vozili smo tudi že novo Škodo Superb Combi, na kratko bi ji lahko rekli kar Škoda Supercombi. Ob njej pišemo še o vožnji s prenovljenim Volkswagnovim Golfom Variantom in Polu s tremi vrati.

Še pred 15. novembrom, ko moramo naše jeklene konjičke obuti v zimsko opremo, objavljamo veliko prilogo o zimskih gumah s testi in z zadnjimi novicami. Dvaindvajseta letošnja številka Avto magazina je vaša zadnja priložnost, da sodelujete v akciji Najboljši avtomobili 2010, izberete avtomobilske zvezde in se potegujete za bogate nagrade.

Glavni test tokratne številke je namenjen Škodi Yeti 2.0 TDI 4x4 Experience. Škodin križanec med SUV-om in enoprostorcem nas je navdušil, a nekaj stvari nas je tudi zmotilo.

Motociklistične strani predstavljajo Hondo CB 1000 R ABS in Triumpha Speed Triple 1050 ter novice. Yeti pa ni edini test v tokratni številki, saj smo sedli tudi v formulo Renault 2.0. V popolnoma pravi dirkalnik!

Na športnih straneh ne zamudite gorske dirke Čedad, F1 za VN Brazilije, relija DP Idrija 2009 in reportaže za sladokusce: Rallylegend 2009.

Kazalo AM 22/2009

Nova številka je v prodaji od 22. oktobra 2009. Naročite se lahko tukaj.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja