V novem Avto magazinu predstavljamo ...

2. 12. 2009
Deli
V novem Avto magazinu predstavljamo ...

… prihajajočega Renaultovega Megana Coupe-Cabriolet, Mercedes-Benzovega E kabria in še marsikatero avtomobilsko pločevino. Razkrivamo odgovor na vprašanje, ali so bili avtomobili včasih res cenejši, in primerjamo Golfa II in novega Pola.

Vozili smo že popolnoma novega Hyundaia ix35, ki je nadomestil odhajajočega Tucsona. Med avtomobilskimi testi preberite temeljito preizkušnjo BMW-jevega 530d Gran Turisma. Testirali smo še Renaulta Grand Scenica TCe 130 Dynamique, Audija A6 Avant 3.0 TFSI Quattro Tiptronic, Dacio Logan Pick-Up 1.6 Ambiance, Mitsubishija Colta 1.3 ClearTec Invite, Mercedes-Benza GLK 220 CDI in La Strado Avanti L.

Motociklistične strani so polne KTM-ov, saj smo vzporedno testirali 250 EXC in 450 EXC, ne zamudite pa tudi Moto Guzzija Stelvia NTX ABS, motonovic in Piaggiovega MP3 Hybrida. Tuning strani predstavljajo novice in poročilo z letošnjega motoršova v Essnu.

Bili smo na reliju v Monzi, športne strani pa smo zapolnili še s spremembami v F1, z relijem za DP, WTCC-koncem sezone v Macau ter drugimi novičkami.

Kazalo AM 25/2009

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja