V novem Avto magazinu predstavljamo ...

27. 1. 2010
Deli

. . novosti z avtomobilskega salona v Detroitu, med njimi pa tudi čisto novega Forda Focusa, Audijevega E-trona, Tanga, Toyoto FT-CH, Volkswagna Compact Cupeja, Hondo CR-Z, Mitsubishija ASX in ostale. Pišemo o novem davku na motorna vozila ter odgovarjamo na vprašanje ali bodo novi avtomobili zaradi tega res dražji. Naša analiza je pokazala ravno obratno, namreč, da se bodo pocenili.

Nadaljujemo z našo akcijo BMW-jevega treninga varne vožnje, v kateri smo naše naročnike učili kako obvladovati avtomobil.

Strani, na katerih beležimo testne zapiske, s tokrat namenjene avtomobilom BMW X1 xDrive20d, Renault Mégane Grandtour 1.5 dCi 105, Ford Ka 1.2 Titanium Grand Prix, Mazda6 Sport Combi CD163 TE Plus in Hyundai i20 1.6 CRDi HP Style 3V.

Lotili smo se tudi varčne vožnje in posebnih tehnologij, ki nam pomagajo pri doseganju nižjih porab in manjšega izpusta CO2.

Ne spreglejte tuning novic in moto strani, na njih pa novic in stroja z imenom Can Am Outlander Max 650 XT z gosenicami Apache.

Na športnih straneh se lotevamo odgovora na vprašanje, katera serija je najboljša valilnica talentov za formulo ena, pišemo še o WTCC-ju pred sezono 2010 in reliju IRC Monte Carlo.

Kazalo AM 3/2010

Nova številka je v prodaji od 28. 1. 2010

Revijo Avto magazin lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja