V novem Avto magazinu predstavljamo ...

11. 3. 2010
Deli

… veliko reportažo z avtomobilskega salona v Ženevi, v kateri smo zajeli vse novosti, pomembnejše pa izpostavili: Volkswagnovega Sharana, Renaulta Winda, Alfa Romea Giulietto, Audija A1, Citroëna DS High Riderja, Forda Focusa, Mazdo5, Nissana Micro, Volva S60 in druge.

Predstavljamo novi Hyundaiev kupe Veloster, Volkswagnovega Golfa VI Cabria in Opel Astro OPC zadnje generacije.

Objavljamo reportažo s podelitve nagrad Best Cars 2010 ter vtise s preizkusnih voženj prenovljenih Fordov Galaxyja in S-Maxa, Toyote Auris in Opel Corse.

Te dni je Slovenijo znova pobelil sneg, a se bo kmalu umaknil pomladnim sončnim žarkom, avtomobile pa bomo znova opremili z letnimi gumami. Da boste izbrali prave, smo vam pripravili obširno prilogo o letnih gumah z novicami, v katerih smo zajeli vse pomembnejše gumarske novosti in dva testa, iz katerih lahko razberete zmagovalce.

Na velikem testu smo imeli Renaultovo novost, novega Fluencea 1.6 16V Dynamique, ob francoskem novincu pa pišemo še o vtisih s testiranja BMW-ja X3 xDrive 18d.

Ne spreglejte moto novic in preizkusa Hondine novosti letošnjega leta, nove VFR 1200F.

Pred sezono F1 smo preverili formo z zimskih testiranj in razkrili favorite, kot kaže, ene najzanimivejših sezon v 61-letni zgodovini tega športa.

V novem Avto magazinu objavljamo še povzetek prve letošnje dirke WTCC-ja in reportažo z istrskega Erzberga ter dirkaško izkušnjo z Mazdo MX-5.

Kazalo AM 6/2010

Nova številka je v prodaji od 11. marca 2010.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem