V novem Avto magazinu predstavljamo...

23. 4. 2007
Deli

Vohunili smo za prototipi novega Volva XC60 (v reviji kažemo pogumno skico prihajajočega modela) in Saaba 9-4X, ki bo končno prvi evropski SUV Saab. Vohunili smo tudi za Lamborghinijem Murcielagom Superleggero, zverinskim Mercedes-Benzom C 63 AMG (veliki konkurent novemu BMW-ju M3) in prenovljenim MB-jem CLS.

Iz Šanghaja prihaja koncept Audi Cross Coupe Quattro, ki napoveduje serijskega Q5! Seveda vam ga predstavljamo. Preizkusili smo dva dirkaška Renaulta, Megana RS dCi (da, turbodizel! ) in Clia F1 Team R27.

Za sladokusce smo v tej številki pripravili test Mini Cooperja S, ki smo ga preizkusili tudi na stezi, kjer pokaže največ užitkov! Ne verjamete? Berite. Do podrobnosti smo preverili tudi novega Land Roverja Freelanderja 2. Terenec je v drugi izdaji dražji in boljši. Citroën C4 Picasso s petimi sedeži predstavlja tretji velik test v novem Avto magazinu. V čem je petsedežni limuzinski kombi slabši od sedemsedežnega Grand C4 Picassoja? V čem je boljši od Xsare Picasso?

Bodoči ali aktualni lastniki pickupov boste zagotovo veseli testa nove Mazde BT-50. Da ne bi bil to običajen test, smo Mazdo soočili z lanskim zmagovalcem primerjalnega testa pickupov Navaro in prenovljenim in močnejšim Hiluxom. Kdo je zmagal?

Ne spreglejte reportaže iz Mercedes-Benzovega muzeja, retrospektive s testom Renaulta 5, F1 in DP-ja v krožnih dirkah. Med moto stranmi je najbolj vroč test KTM-ovega Superduka 990 II.

Kazalo 9. številke Avto magazina

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol