V novem Avto magazinu predstavljamo…

15. 7. 2010
Deli
V novem Avto magazinu predstavljamo…

Še ne predstavljene nove avtomobile kot so Opel Zafira, Chevrolet Aveo in Audi A1 Sportback. Pišemo tudi o izkušnjah z ostalimi novinci, ki smo jih že vozili.

Med slednjimi so Audi A1, Citroën C4, Citroën DS3 Racing, Renault Wind, Volkswagen Sharan, Fiat 500 TwinAir in Mitsubishi ASX. Sama nova pločevina, ki še ni na našem trgu!

Pri Continentalu smo se pozanimali kako je z novimi označbami na gumah. Da jih boste kupci kar najbolje razumeli, si preberite novo številko Avto magazina.

Na testu smo imeli prvega cenovno dostopnega športnega hibrida, Hondo CR-Z in pri njem odkrili tako dobre strani kot tudi slabosti, na katere morda niti pomislili ne bi.

Preizkušali smo še dva novinca na našem trgu, Iveca Massifa SW 3.0 HPT in Renaulta Megane Coupe-Cabrioleta dCi 130 Dynamique, testirali pa smo še Renaulta Laguno dCi 180 Dynamique 4Control in Peugeota 308 1.6 VTi Premium.

Na tuning straneh berite reportažo s prve dirke hrvaškega prvenstva CDC, na moto strani pa smo uvrstili novice, Hondo VT 750 S, Piaggia MP3 Hybrida LT 300ie ter BMW-ja R 1200 RT. Šport? F1 za VN velike Britanije, WTCC Portugalska in reli za DP Škoda Rally Maribor.

Kazalo AM 15/2010

Nova številka je v prodaji od 15. julija 2010.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"