V novem Avto magazinu: Prestižni malčki so dobili konkurenta v Oplu Adamu

15. 11. 2012
Deli
V novem Avto magazinu: Prestižni malčki so dobili konkurenta v  Oplu Adamu

V tokratni številki Avto magazina ponujamo v prebiranje toliko raznolikih testov, tem in športa, da bo zagotovo prav vsak bralec prišel na svoj račun.

Po avstrijskih cestah, le nekaj kilometrov stran od slovenskega Šentilja smo, tudi po delno zasneženih cestah, zapeljali novo različico modela 911, Carrero 4. Seveda vožnja ni predstavljala nikakršnih težav, saj številka 4 v imenu pomeni - štirikolesni pogon!

No, ko že omenjamo sneg - če še niste kupili zimskih gum, vam tokrat priskočimo na pomoč pri odločanju in izbiri, saj objavljamo veliki test zimskih gum.

Ekskluzivno vam v novem Avto magazinu ponujamo vtise z vožnje povsem novega Opla, malčka Adama, ki je vsekakor povsem resen in spodoben konkurent Fiatu 500. Ne le z tehniko in motorji, temveč tudi z obliko!

Ponovno smo nekaj besed namenili Hyundaiju Santa Fe in Toyoti GT86 TRD, kar je kratica za Toyota Design Development. Z njihovim posebnim paketom opreme je športnik še bolj nabrušen.

Med velikimi testi ne prezrite malega Forda. B-Max je sicer po merah majhen avtomobil, a v sebi skriva toliko zanimivih rešitev in možnosti, da med vožnjo hitro pozabiš, kako majhen je.

Tisti, ki ljubite večje - je Lexus GS 450h F-Sport dovolj velik? Seveda je, saj je govora o skoraj pet metrov dolgi limuzini, z zmogljivim šestvaljnikom, ki mu izdatno pomaga še elektromotor.

Med preostalimi tokratnimi preskušenimi avtomobili velja izpostaviti še limuzinsko Hondo Civic, pa prestižni Citroen DS5, ter začetni zapis o supertestnem Peugeotu 208.

Na straneh namenjenih motociklom, se je tokrat ob Husqvarni TR650 Terra znašel tudi prav poseben 'gospod', Can-Am Outlander 1000 XT MAX ter elegantni skuter Honda PCX 150.

Ob ostalih avto-moto-športnih novicah pa seveda ne prezrite zapisa z dirke Formule 1 v Abu Dabiju, ki je tokrat postregla z novim letošnjim zmagovalcem, saj je na odru za zmagovalce na najvišjo stopnico stopil Kimi Raikkonen in z dogodka Gymkhana Grid Monster Energy, kjer so se kurile gume!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja