V novem Avto magazinu: Prihaja novi Nissan Qashqai!

13. 12. 2012
Deli
V novem Avto magazinu: Prihaja novi Nissan Qashqai!

Po vsem svetu nadpovprečno uspešni Nissan Qashqai bo prihodnje leto dobil naslednika. Po prvih slikah oziroma risbah bi ta znal biti še lepši, z več opreme in prestiža, ter z novimi motorji, ki bodo tako učinkovitejši kot varčnejši.

Konec novembra se je v Los Angelesu zgodil zadnji pomembnejši avtomobilski salon letos. Za Evropo ni bilo pretirano veliko novosti, a nekaj se jih je vsekakor našlo, tudi kakšna zelo dobrodošla, vse pa razkrivamo v novem Avto magazinu!

Še čisto svežo razkrivamo novo češko lepotico - Škodo Octavio. Ker imajo zdaj Čehi tudi Rapida, se je Octavia preselila razred višje. Zato je zdaj večja, z več opreme in vsaj na prvi vtis tudi lepša! Predstavljamo!

Glavna španska novost letošnjega leta sliši na ime Leon. Več kot 1,2 milijona kupcev se je odločilo za prvi dve generaciji, kako bo s tretjo in kakšna sploh je, si preberite v novem Avto magazinu. Vozili smo!

Še eno pomembno novost smo vozili. To je Toyota Auris, ki je po novem nižji in bolj prepričljiv, skratka privlačnejši. Dodelali so mu tudi podvozje, predvsem pa ga cenovno bolje umestili

Po španskih cestah in priročnem dirkališču smo zapeljali dva majhna 'strupa'. Prvi je Mini Paceman, drugi pa najhitrejši Mini, Mini John Cooper Works GP!

Primerjali smo dve pomembni novosti letošnjega leta - Peugeot 208 in Renault Clio. Vas zanima, kaj smo ugotovili? V novem Avto magazinu...

Veliki test je tokrat namenjen novi Mercedesovi zvezdi - razredu A. Oblikovno veliko bolj všečen in prepričljiv se podaja med kupce, žal s precej visoko ceno. A saj veste -  zvezde niso poceni...

Toyota je zdaj že po vsem svetu prepoznavna tudi po svojih hibridnih modelih. Jasno, da je tudi paleta hibridov znotraj znamke vedno bogatejša, zdaj je hibrid tudi Yaris.

Seveda pa to še zdaleč ni vse, vozili oziroma testirali smo tudi Kio Pro_Cee'd GT, Toyoto GT86 CS-V3 by TMG, Mazdo CX-5 2.0i AWD, mali, a prikupni Peugeot 107, in Slovencem zelo ljubo Kio Cee'd, na slovenske ceste pa je zapeljal tudi Fiat 500L.

Čeprav je zima pritisnila, novi Avto magazin ne zanemarja ljubiteljev motociklov. Veliki test je tokrat namenjen Hondi NC700X, vozili pa smo tudi Husqvarno TR650 Strada.

Oktani, tako kot ponavadi prinašajo številne zanimive novice iz avto in moto športa, ne pozabite pa na Avtomagazinov karting pokal, ki je že v polnem razmahu, a prijavite se še vedno lahko! Tudi tukaj!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja