V novem Avto magazinu razkrivamo, kako bo videti novi Toyotin Auris!

18. 5. 2012
Deli
V novem Avto magazinu razkrivamo, kako bo videti novi Toyotin Auris!

V tokratnem Avto magazinu si lahko preberete, kaj nam za jesen pripravlja Toyota. Takrat bo na ceste zapeljal povsem novi Toyotin Auris, ki se mu bo kmalu pridružila tudi karavanska različica.

Med novostmi smo za vas vozili in vtise zapisali o novi Dacii Lodgy, s katero stojijo pri Dacii z nogami trdno na tleh in skušajo ljudem v teh ne preveč blestečih časih ponuditi povsem soliden, družinsko uporaben in cenovno ugoden avtomobil.

Če niste preveč družinsko naravnan človek, vsaj takrat ne, ko je govora o avtomobilih, ne prezrite zapisa o Hyundaijevem Velosterju, ki vozi pod motornim pokrovom 1,6-litrski bencinski motor, ki mu pomaga turbopuhalo!

Med testi ne prezrite Subarujevega novinca XV, ki se v kombinaciji s turbodizelskim motorjem in kvalitetno oziroma robustno izdelavo (ki traja in traja...) izkaže za več kot soliden avto. V tokratni številki smo preskusili dva zanimiva avtomobila - Audi Q5 in Citroen DS5. Zakaj zanimiva? Zato ker je govora oziroma pisanja o hibridnih avtomobilih. Kako sta se obnesla - v novem Avto magazinu!

V motociklističnem kotičku se je znašel Matevžev test Yamahinega T-Maxa 530. Tisti, ki se vsaj malo spoznamo na motocikle oziroma skuterje vemo, da je T-Max odlična izbira.

Ker se bliža poletje, vam predstavljamo še drugo vrsto skuterjev - vodne. Kaj so novega pripravili v podjetju Sea-Doo si že lahko preberete v novi izdaji Avto magazina.

Športni navdušenci so v preteklih dneh zagotovo prišli na svoj račun. Reli Saturnus je upravičil svoj sloves in ponudil zanimive in napete boje, ter slovensko zmago; v Budimpešti smo obiskali dirko WTCC-ja, ter se na široko razpisali o Drift power pokalu. Za nami je nova gorska dirka, na Vranskem pa se je sploh prvič odvila prava dirka - tokrat v paralelnem relikrosu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja