V novem Avto magazinu - sedem različic novega Golfa!

9. 8. 2012
Deli
V novem Avto magazinu - sedem različic novega Golfa!

Čas novega Volkswagnovega Golfa se nezadržno bliža, Wolfsburg pa je na nogah. Kako tudi ne - prvi Golfi sedme generacije že prihajajo z montažnih trakov.

Ni pa to edina novost, ki se pripravlja v koncernu Volkswagen. Veliko dražja in predvsem manj ljudska sliši na ime Porsche 918 Spyder, ki je prav tako že skoraj nared, saj so pred njim le še zadnja testiranja. Je dovolj, če omenimo hibridno zasnovo in 325 km/h?

V poletnih mesecih so svojo osveženo Sedmico pokazali pri BMW-ju. Je naklučje, da so za predstavitev izbrali ruski Saint Petersburg s 4,7 milijona prebivalci ob katerih jih v bližnji okolici živi še deset milijonov?

Med testi si lahko preberete zapis o Oplovi Amperi, ki postavlja na glavo vse, doslej predstavljenega na področju električnih avtomobilov. Tisti, ki prisegate na klasiko in ne potrebujete velikega, si lahko preberete veliki test Fiatove Pande, tisti, za tiste, ki imate raje avtomobile z več prostora, pa smo pripravili vzporedni test Citroena Berlinga in Peugeota Partnerja. Malce starejši boste prebirali nostalgično, mlajši z zanimanjem - novi Volkswagen Beetle je zanimiv vsem generacijam. V novem Avto magazinu  si lahko preberete še kratke teste Renaultove Lagune Coupe, Volva S60, Kie Rio in limuzinskega Forda Focusa.

V novi številki Avto magazina objavljamo tudi prav posebni test - vozili smo namreč Seat Leon 2,0 WTCC, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji motociklov. Ponujamo reportažo z BMW Motorrad dnevov v Garmishu, testirali smo različne enduro Husqvarne.

Rubrika 'Oktani' pa tako kot vedno prinaša vesti in zanimivosti iz sveta bencinskega (moto)športa.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol