V novem Avto magazinu: Test Golfa Cabrioleta!

11. 8. 2011
Deli
V novem Avto magazinu: Test Golfa Cabrioleta!

Danes je 11. avgust in na prodajnih policah boste našli nov Avto magazin. Napovedujemo nove BMW-je, vozimo Hrošča ter testiramo brezstrešnega Golfa in električnega Mitsubishija.

V novem Avtomagazinu napovedujemo dve novi seriji iz vrst BMW-ja; Dvojko in Štirico. No, pa so se le sprostili in nehali oklepati standardnih številk.

Vozili smo Volkswagnovega Hrošča, ki v slovenske salone pripelje oktobra in bo stal malo manj kot osemnajst tisoč evrov. Imeli smo možnost peljati novega Audija A6 z nahrbtnikom, torej v različici Avant.

Tokrat smo vam servirali testa dveh zelo zanimivih avtomobilov: prvi je (malo manj ljudski) Golf Cabriolet z mehko streho in 1.4-litrskim motorjem TSI, drugi pa popolnoma električni Mitsubishi i-MiEV. Kako daleč se lahko pripelje brez, da bi koga na poti 'fehtali' za električni podaljšek?

Pa še nekaj kratkih: Renault Grand Espace dCi 175 BVA Initial, Mercedes-Benz C 220 CDI BlueEFFICIENCY Avantgarde, Citroën C4 VTi 120 Tendance, Opel Corsa 1.3 CDTI (70 kW) Ecoflex Cosmo (5 vrat) in Seat Leon 1.6 TDI (77 kW) Sport. Izmerili smo porabo avtomobila s strešnim kovčkom Transcon 33 'karbon' in prisluhnili mnenju urednice ženske revije o Audiju A1 1.2 TFSI Attraction.

Tokrat sta motoristična testa dva: nenavadna Honda Crossrunner ter 125-kubični Derbi GPR. Pa seveda šport: Reli na Finskem, WTCC v Nemčiji, F1 na Madžarskem in še kaj. Vabljeni k listanju!

Seveda se na revijo lahko tudi naročite - več informacij tule.