V novi številki Avto magazina predstavljamo ...

11. 2. 2009
Deli

Naši vohuni so prišli na sled novim Oplom: Merivi, Astri in Insignii OPC. S kopico fotografij opremljena napoved razkriva Oplovo prihodnost. Med novicami razkrivamo tudi nov kupe in kabriolet Mercedes-Benzovega razreda E. Glavni test nove številke je Ford Fiesta.

Nas je Fiesta z 1, 4-litrskim bencinskim motorjem navdušila ali razočarala? Berite v novem Avto magazinu, v katerem smo testirali še Volvovega C30 2.0D z menjalnikom Powershift, BMW-ja X3 3.0d Steptronic in 120d M pa prenovljeno Mazdo BT-50 2.5 TD 4x4 Double Cab in Renaultovo Laguno GT 2.0 16V Turbo.

Vozili smo se že z dvema novincema poletne sezone: s prenovljenim Porschejevim Boxsterjem in Minijem Cabriom. Oba za izbrance in oba z mehko zložljivo streho. Z Minijem smo se vozili kar po snegu – seveda z odprto streho. Ljubitelji varčnežev boste v novi številki Avto magazina z veseljem prebrali predstavitev Honde Insight in Toyote Prius, ki bosta letos zagotovo največja hibridna tekmeca.

Ne spreglejte tuning strani. S ponosom predstavljamo veliki moto test Honde CBR 600 RR, s katero smo se zapeljali po pravem dirkališču. Prečesali smo ponudbo moto opreme in zajahali Bimoto Tesi 3D.

Papir Avto magazina 04-2009 gosti še zelo zanimiv test Jerebovega dirkalnika z relija Monte Carlo. Našega Aljošo smo komaj dobili iz dirkaškega Peugeota 207 S2000. Video si lahko ogledate na spletni strani.

Na športnih straneh pišemo o irskem reliju za SP, zgodbi Alexa Zanardija, podrobneje pa smo se lotili tudi novega sistema KERS, ki v formuli ena že buri duhove. Članka boste še posebej veseli ljubitelji tehničnih sladkorčkov.

Nova številka Avto magazina izide 12. 2. 2008.

Kazalo AM 4/2009

Foto: Ciril Komotar in tovarne

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja