V novi številki Avto magazina predstavljamo …

5. 11. 2009
Deli

… novo Opel Astro GTC, novega Mitsubishijevega terenca in Audija R4. Vozili smo se že z novimi avtomobili, ki jih pri nas še ni v prodaji: Renaultom Meganom Renault Sport, BMW-jem ActiveHybrid 7, BMW-jema X5 M in X6 M, Porschejema 911 Turbo in Turbo Cabriolet ter Peugeotom 5008. V tokratni reviji najdete še veliko smučarsko prilogo Karving magazin!

Ob predstavitvah popolnoma novih avtomobilov iz prve roke boste v novi številki seveda našli tudi teste. Prečesali smo hibridno Hondo Insight, se zapeljali z Renaultovim Meganom Grandtour TCE 130 Dynamique in preizkusili še druščino drugih, v kateri so Citroën Berlngo Multispace HDi 110, Toyota Avensis Wagon 2.0 CVT Executive Navi, Ford Kuga 2.5T Titanium, Peugeot 3008 2.0 HDi in Škoda Superb 2.0 TDI DSG Elegance.

Ne spreglejte še tuning novic in z motociklizmom obogatenih strani, ki predstavljajo modele KTM 990 Supermoto T, Tomos Hip Hop 45 in Tori Master 50 ter novice.

Na športnih straneh poročamo o dogajanju na dirki F1 v Abu Dabiju pa o WTCC predzadnjem koncu tedna v Okajami ter razpletu relija za svetovno prvenstvo, ki se ga je udeležila tudi slovenska posadka.

Kazalo AM 23/2009.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol