V novi številki Avto magazina predstavljamo…

17. 6. 2008
Deli

V novi številki revije Avto magazin boste zagotovo opazili obsežno počitniško prilogo, ki ponuja veliko zanimivega branja. Svetujemo kako potovati na dopust, na kaj morate biti pozorni, dodajamo prometni koledar in pišemo o navigaciji (tudi tisti na mobilnikih).

Vse več ljudi potuje na dopust z avtodomi in prav njim smo v počitniški prilogi namenili obširen članek z vsemi odgovori na vprašanja o tem kakšen avtodom kupiti, ga rajši najeti in kako varno potovati.

V prvem delu revije se lotevamo dveh prihajajočih novincev, BMW-jeve Sedmice in Citroënovega novega Picassa, ki bo narejen na osnovi novega C3 in bo po velikosti umeščen nad kombijevskega Nema. Seveda smo zopet vozili kar nekaj povsem novih avtomobilov, ki jih pri nas še ne prodajajo: pišemo o vtisih z vožnje novega Renaultovega Koleosa, prenovljenih Mercedes-Benzov razreda A in B in trivratne Mazde2. Pokukali smo v GM-ov evropski oblikovalski center in preverili kakovost nove Oplove Insignie. Pri General Motorsu so nam razkrili prihodnost, v kateri se bodo posvetili različnim pogonom. Poznate Peugeotova imena RC Pique, RC Carreau, Hoggar, 907, 407 Silhouete, 20Cup in 308 RC Z? Ne? Potem si preberite o francoskih prototipih.

Velika testa v novi številki Avto magazina sta posvečena povsem novemu Citroënu C5 Tourerju 2.2 HDi Exclusive in Toyoti Hiace LWB 4X2 2.5 D-4D Style. Vzporedno smo preizkušali dva izmed PSA-Fiatovih trojčkov, Citroënovega Nema in Peugeotovega Bipperja.

AM13 2008 je pomemben tudi zaradi prvega preizkusa Subarujevega bokserskega dizla. Vozili smo ga v Legacyju SW. Vas zanimajo plusi in minusi?

Zopet pišemo o naši ljubljenki Hondi Civic Type-R, objavljamo tuning novice, moto strani pa so posvečene novostim italijanske Aprilie, testu BMW-ja R 1200 GS in ostalim novicam.

Bili smo v Le Mansu, spremljali smo F1 za VN Kanade (lahko Kubica poseže po naslovu? ), WTCC v Brnu in gorsko dirko Gorjanci 2008.

Kazalo AM 13/2008

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol