V novem Avto magazinu razkrivamo Audijevo prihodnost!

12. 7. 2012
Deli
V novem Avto magazinu razkrivamo Audijevo prihodnost!

V tokratni številki Avto magazina vam predstavljamo Audijeve novosti, s katerimi se želi Audi do leta 2018 prebiti v sam vrh premium razreda. Če bodo k temu pripomogli novi Audi A4, Audi Q4 in ponovno Audi A2, in kako bo videti novi Audi Q6 pa lahko že zdaj pogledate v tokratni številki Avto magazina.

Seveda malce bolj podrobno predstavljamo tudi Renaultovo novost, ki jo Slovenci zelo dobro poznamo - Renault Clio.

Preteklih štirinajst dni je bilo z novostmi oziroma predstavitvami izjemno pestro. Ljubitelji znamke BMW veste, o čem je govora oziroma pisanja, če vam omenimo črko M, če je ta v kombinaciji s številko 6, je branje obvezno! Že kar nekaj tednov se po naših cestah vozijo povsem novi Mercedesi serije A - razlog tiči seveda v svetovni predstavitvi, ki se odvija prav v naši deželici. Seveda smo bili zraven.

'Zgodili' sta se tudi dve zelo hitri predstavitvi - Dušan je po dirkališču preganjal povsem novi Audi RS4, ki zadovolji tako z vožnjo, obliko in tudi zvokom; Sebastjan pa je prek avstrijskih prelazov gnal Porsche Cayenne GTS. Čeprav ni najhitrejši Cayenne, navdušuje, saj se izkaže z atmosferskim motorjem, ki zadovolji z močjo in, tako kot omenjeni Audi RS4, tudi z zvokom!

Tisti, ki ste raje z obema nogama na zemlji, boste zagotovo prebrali že v četrto različico opravljeni Fiat 500, ki je zrastel v različico L. Povsem so svojega paradnega konja prenovili tudi pri Mitsubishiju in tako predstavili povsem novega Outlanderja, že v tretji, karavanski različici, pa so pri Chevroletu predstavili 'svetovni' avto Cruze.

Med testi vam tokrat ponujamo kar tri malčke - Škodo Citigo, Audija A1 in Volkswagen Up!.

Sreča se je pred dnevi nasmehnila tudi Matevžu Hribarju, ki je sedel na BMW S1000 RR, čigar voznik je nihče drug kot Marco Melandri in nastal je zanimiv zapis oziroma obvezno branje za motociklistične navdušence.

Sicer pa se je prejšnji vikend 'zgodil' Cupra dan iz katerega smo vam pripravili obširno foto reportažo, za nami je še ena napeta dirka Formule 1, dogajalo pa se je tudi v reliju, kjer je bila na vrsti mariborska preizkušnja, pa gorske dirke na Gorjancih, drift in še marsikaj... Seveda v športni rubriki Sto oktanov.

Avto magazin 16/2012 izide 26. julija 2012. Na revijo se lahko naročite tudi prek spletne trgovine na  povezavi http://trgovine.kibi.si/adriamedia/avtomagazin/.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"