V novem Avto magazinu razkrivamo kakšen bi lahko bil novi 'terenski' Clio!

1. 6. 2012
Deli
V novem Avto magazinu razkrivamo kakšen bi lahko bil novi 'terenski' Clio!

V tokratnem Avto magazinu objavljamo različne podobe novega Renaultovega Clia. Poleg klasičnega, torej petvratnega modela, bo z le nekajmesečno zamudo na voljo tudi karavanska različica Grandtour. Ta naj bi bila po novem precej bolj športno oblikovana, že kaj kmalu pa bi se ji lahko pridružil tudi 'terenski' Clio!

Za vas smo pripravili reportažo z že 31. srečanja ljubiteljev Volkswagnovih 'GTI' modelov ob Vrbskem jezeru, pa tudi zapise o vtisih z vožnje novega Volkswagnovega Golfa kabrioleta z značko GTI!

Ljubitelji večjih avtomobilov ne prezrite članka o prenovljenem Mercedesovem GLK-ju, bolj športni 'tipi' pa ne smete preskočiti zapisa o novi Toyoti GT86!

Tomaž Porekar se je ponovno zapeljal z novim Volvom V40, ki bo že septembra naprodaj tudi v Sloveniji. Podrobneje smo preskusili dva povsem nova avtomobila - Peugeota 208 in Hyundaija i30, za katera bi lahko na hitro rekli, da bo prvi ogrel ženska, drugi pa moška srca. Prenova je doletela tudi Fordovo Kugo, na testu pa smo imeli tudi neposrednega tekmeca - Kio Sportage.

Za motociklistične navdušence sta poskrbela Peter Kavčič in Matevž Hribar - prvi se je lotil KTM-a Duka 690, drugi pa Honde CBR 1000 RR!

Seveda nismo pozabili na številne športne dogodke. V Formuli 1 je na šesti dirki slavil še šesti dirkač, v Grčiji na reliju za svetovno prvenstvo pa, kdo drug kot Loeb.

Seveda pa je Aljoša Mrak poskrbel še marsikaj zanimivega iz sveta motošporta!

Avto magazin 13/2012 izide 14. junija 2012. Na revijo se lahko naročite tudi prek spletne trgovine na  povezavi http://trgovine.kibi.si/adriamedia/avtomagazin/.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja