V soboto na Avtosalon prihaja Ilka Štuhec

Predzadnji dan na 24.avtomobilskem salonu bo precej pester. Obilico dogajanja pa obljubljajo tudi pri Fordu, kjer bosta gosta vloger Ciril Komotar in kraljica te zime Ilka Štuhec, na ljubljanskih ulicah pa bo še naprej navduševala karavana Mustangov.

V soboto na Avtosalon prihaja Ilka Štuhec (foto: Promo) Promo
1. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Na Fordovem razstavnem prostoru bo pestro ves dan, saj bodo že ob 11. uri na gostili  ta trenutek najbolj zanega slovenskega avtomobilističnega vlogerja Cirila Komotarja, s katerim se bodo pogovarjali, kako je preizkusiti več kot 2000 avtomobilov, kako jih med seboj sploh še loči, kaj pri avtomobilu najbolj ceni, na kaj je pozoren in še marsikaj.

Ilka Štuhec

Ob 17. uri pa na Fordov oder prihaja še kraljica minule zime, smučarka Ilka Štuhec, ki je obenem tudi Fordova ambasadorka. V pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom bo vsekakor razkrila tudi ali je hitra samo na snegu ali tudi za volanom.

V soboto pa bo zadnjič na delu tudi karavana petih Fordovih Mustangov. Na najbolj udaren sejemski dan bo karavana nudila prevoz in brezplačno vstopnico na avtosalon tistimi srečnežem, ki so se na vožnjo prijavili v sredo ali četrtek prek Radia Antena.

karavana Mustangov

Karavana Mustangov bo zgodaj popoldne svoje moči nabirala v Mostecu, saj jo po tretji uri čaka srečanje prvega kluba ameriških vozil v Sloveniji, V8 Club Slovenija, na zeleni lokaciji v kampu Ježica. Mustangi bodo nastopili kot posebni gostje in se družili z ljubitelji ameriških žrebcev, legendarnih motorjev Harley Davidson in Rock & Rolla ob uradni otvoritvi sezone.

Od 18.00 ure dalje pa bo karavana kroženje po ljubljanskih ulicah sklenila z zaključno formacijo in izbrane goste 24. Avtosalona Slovenija zapeljala kar do doma. V soboto se karavana Mustangov, ki so ves čas trajanja salona krožili po ljubljanskih ulicah, zaključi.

Na zadnji dan Avtosalona ob 17.uri bosta na Fordovem odru gostovala še adrenalinska zakonca, kaskaderka Tjaša Perko in smukač Rok Perko.

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na Mustang karavani najdete na spletni strani Ford.si/Avtosalon, na Facebooku, Youtubu in Instagramu.