V Ženevi bomo videli električnega hiperšportnika iz Singapurja

Superšportni avtomobili očitno niso več dovolj siloviti. Vse več je namreč hiperšportnih avtomobilov in eden takšnih bo tudi električni avtomobil, ki ga bo v obliki študije Dendrobium v Ženevi predstavilo singapursko podjetje Vanda Electrics.

V Ženevi bomo videli električnega hiperšportnika iz Singapurja (foto: Vanda Electrics) Vanda Electrics
18. 1. 2017

Kot pravijo v Singapurju, bo električna pogonska tehnika, o kateri še niso povedali nič konkretnega, skrita pod privlačno dvosedežno karoserijo s samodejnimi streho in vrati, ki se bodo odprle popolnoma sinhronizirano in na teatralen način, odprti avtomobil pa bo potem spominjal na popolnoma odprti cvet orhideje vrste dendrobium, ki je v Singapurju avtohtona vrsta.

Notranjost je urejena v finem usnju podjetja Bridge of Weir Leather Company, aerodinamika in tehnika avtomobila pa sta plod sodelovanja s podjetjem Williams Advanced Engineering, ki je specializirano za dirkalno aerodinamiko, kompozite, baterije in električne pogone.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri