Vas zanimajo najnovejši električni in hibridni avtomobili? Odklikajte na Plugin Magazin!

28. 4. 2015
Deli
Vas zanimajo najnovejši električni in hibridni avtomobili? Odklikajte na Plugin Magazin!

Se spogledujete z najnovejšimi električnimi in hibridnimi avtomobili? So vam blizu okolju prijazna letala in barke? Ne morete brez tehničnih igračk, sledite pametnim dizajnom sodobnih oblikovalskih trendov, poleg tega pa radi tudi potujete in dobro jeste?

Če vse to počnete s stilom, potem boste veseli novega medija, Plugin magazine, ki smo ga namenili sodobnim, ekološko ozaveščenim posameznikom, ki pa se na račun ekologije ne želijo odreči udobnemu življenjskemu slogu. In se jim niti ni potrebno.

Zakaj bi se odpovedali masažni kadi (in zabavi v njej), če pa lahko izberete tako, ki porabi manj energije. Ali pa elektriko zanjo zagotovite iz obnovljivih virov.

Plugin-magazine.si vas bo z dPlugin Magazinenevnimi novicami, nasveti in idejami popeljal v svet novih tehnologij, e-vozil in urbanega stila, ki ga bo vsake tri mesece dopolnila tudi revija Plugin magazine (prva je že v prodaji).

Nov medij pa ni omejen le na slovenski prostor, avtorji razmišljajo namreč globalno, zato bo kmalu dobil še angleško in nemško različico revije (in angleško različico spletne strani), ki bosta seveda naprodaj po vsej Evropi.

Priklopi. Odpelji. Uživaj! Naj se potovanje začne!

Zanimivo branje na Plugin-magazine.si:

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"