Video napovednik: Prihaja Avto Magazin TV!

Predstavljamo napovednik prve sezone Avto Magazinovih video vsebin, s katerimi bomo novosti avtomobilskega sveta prikazali iz novega, malce drugačnega zornega kota.

Video napovednik: Prihaja Avto Magazin TV! (foto: Nik Gradišnik) Nik Gradišnik
14. 9. 2021

Če ste jih že vi težko čakali, kako smo jih šele mi – video vsebine! V redakciji Avto Magazina bomo tiskano izdajo in spletni portal (ter seveda družbena omrežja) popestrili tudi z video formatom. Prva sezona bo osredotočena na informativne in slikovite avtomobilske teste, takšne, kot ste jih od Avto Magazina že vajeni. Pričela pa se bo že prihodnji teden, v sredo, 22. septembra, s testom ekskluzivnega Audija e-tron GT.

Podrobno predstavitev avtomobilov bodo popestrile tehnološke razlage, pronicljive ugotovitve voditeljev, izpostavili smo dobre in slabe lastnosti, pogledali v vsak kot kabine in prtljažnika ter dodali nekaj uporabniških nasvetov. V tej sezoni bodo avtomobilski testi in vsebine objavljene enkrat tedensko, med sezono pa lahko pričakujete še nekaj presenečenj, ki bodo popestrila dogajanje.

V širokem naboru vsebin, ki jih pripravljamo že nekaj časa, se bodo avtomobilskim testom in predstavitvam pozneje pridružile tudi primerjave, izzivi, uporabniški nasveti, ‘dirke’ v pospeševanju, dodali bomo še kak dirkaški test in zgodbo, s tem pa idej o zanimivih vsebinah iz avtomobilskega sveta seveda še zdaleč ni zmanjkalo. Upoštevali pa bomo tudi nasvete in želje vas, dragih bralcev in gledalcev, zato so odzivi zelo dobrodošli.

Video vsebine boste lahko zasledili na našem Youtube kanalu AvtoMagazinSi, vpogled v zakulisje snemalnih dni, napovednike ter najboljše trenutke pa bomo ponudili tudi na socialnih omrežjih. O svežih video vsebinah vas bomo sproti obveščali tudi v reviji in na Avto Magazinovem spletnem portalu. Premiera prve sezone bo v sredo, 22. septembra 2021.