Video: Podelitev nagrad Autobest

Deseta obletnica podeljevanja nagrad Autobest se je zgodila 4. februarja v Bukarešti, kjer so nagrade prejeli vsi zmagovalci.

Video: Podelitev nagrad Autobest (foto: www.autobest.org) www.autobest.org
10. 2. 2011

Autobest 2011

Dacia Duster kot Autobest (nagrado je prejel Jacques Chauvet, predsednik Dacie), Wayne Brennan (predsednik Chevrolet Europe) kot Manbest, Volkswagen AG kot Companybest (nagrado je prejel Luca de Meo), dizajnerski studio Kie kot Designbest (Peter Schreyer), turška dirkačica Burcu Centikaya kot Sportbest, Ford (za varnostno blazino v varnostnih pasovih) kot Safetybest, Nissan Leaf kot Ecobest in Fiatov pogonski oddelek FPT kot Technobest.

Ob tej priložnosti je žirija Autobest prvič podelila častne diplome 23 ključnim ljudem iz avtomobilske industrije, ki so v veliki meri pripomogli k razvoju avtomobilskih trgov držav, ki jih pokrivajo člani žirije. Častne diplome bo žirija naslednjič podelila čez 10 let.

Prireditev je potekala v gledališču Bulandra, romunskem legendarnem kulturnem središču. Podelitve se je udeležilo več kot 100 visokih predstavnikov avtomobilske industrije.

Kratek povzetek s podelitve si lahko ogledate v videu. (VK)

www.autobest.org