Video: Trening voznikov, uvod

4. 11. 2009 | Matevž Hribar
Deli

Skupaj z BMW-jevima inštruktorjema smo se zapeljali na poligon v Logatec in trening voznikov zabeležili s fotoaparatom ter video kamero. V prihodnjih dveh mesecih boste tako bralci revije in spletne strani opravili virtualni kompaktni trening voznikov.

Ob koncu leta bo uredništvo Avto magazina razveselilo 50 naročnikov, ki se bodo v začetku leta 2010 udeležili BMW-jevega treninga voznikov. Sočasno z naročniško akcijo boste lahko v Avto magazinu in na www.avto-magazin.si spremljali kompaktni trening voznikov, kot se imenuje osnovni tečaj BMW-jevega šolanja, v štirih nadaljevanjih.

Tokrat vam na kratko predstavljamo trening, v prihodnjih dveh mesecih pa lahko pričakujete še štiri nadaljevanja v katerih boste izvedeli, kako si nastaviti položaj za volanom, kako pravilno ubirati zavoje, kako zavirati, se izogniti oviri in kaj storiti, ko vozilo v zavoju začne drseti.

Prvi del treninga ter več informacij o naročniški akciji si lahko preberete že v 23. številki Avto magazina, ki izide 5. 11. 2009!

Kontakti za naročilo:

Telefon: 05 66 44 840

E-pošta: narocnine@adriamedia.si

Splet: www.adriamedia.si/narocnine

Matevž Hribar

foto: Aleš Pavletič

20102009_AM_BMW_sola_voznje_uvod_popr