Novice Promocijsko sporočilo

Na družinske počitnice z novim Volkswagnom!

5. 7. 2023
Deli

Volkswagen nadaljuje zgodbo o uspehu družine ID in ponosno predstavlja temeljito prenovljeno naslednjo generacijo – to je novi ID.3!

Dejstvo, da gre za novo, popolnoma električno prodajno uspešnico, pa vsekakor ni edino, kar bi vam vzbudilo željo, da se z njim odpravite na dopust. Pri Volkswagnu namreč pravijo, da novi ID.3 izpolnjuje vse zastavljene ambicije po kakovosti, oblikovanju in trajnosti.

Z vsako generacijo boljši

Novi ID.3 je opremljen z visokokakovostno tehnologijo in inovacijami, ki so vozniku prijazne in mu olajšajo vsakdanje življenje. Dodano vrednost vozilu dodajajo glasovno upravljanje "Hello ID.", sistem s tehnologijo obogatene resničnosti in močno svetilni LCD-zaslon.

Nova oblika sprednjega dela še bolj izrazito odraža oblikovalski slog družine ID, posledično pa je obraz novega ID.3 iz vseh zornih kotov videti edinstven, samozavesten in prijazen. Nova, temna olivno zelena barva simbolizira ekskluzivnost in visoko kakovost, hkrati pa zagotavlja svežo zunanjo podobo vozila. Na poglede mimoidočih, ki bodo posledica barvnega vtisa vozila, se boste vsekakor morali privaditi!

S pametnim e-načrtovalnikom poti se ID.3 predstavlja na novi, še boljši ravni! Na daljših potovanjih postanke za polnjenje namreč načrtuje tako, da cilj dosežete še hitreje – pri tem sistem poleg napolnjenosti baterije upošteva tudi trenutne prometne razmere in napovedi ter poskrbi, da se vaše počitnice začnejo čim prej!

To je vaš sanjski avto za dopust!

Novi ID.3 ni idealna izbira za dopust samo zaradi izjemno udobne, sodobne in domače notranjosti, temveč tudi zaradi razkošnega prostora za prtljago. Če naslonjalo zadnjih sedežev podrete in prtljažnik naložite do stropa, lahko prostornino povečate na 1267 litrov! Si predstavljate, da lahko na počitnice spakirate vse, kar si želite? Sedaj boste imeli opravičljiv razlog, da lahko s seboj vzamete tudi kakšno stvar (pre)več!