Volkswagen Multivan PanAmericana - namenjen motociklistom

17. 9. 2015
Deli

Volkswagnov oddelek gospodarskih vozil v Frankfurtu prikazuje študijo novega Volkswagna Multivana PanAmericana, ki jo namenja uporabnikom z zelo visokimi merili: motociklističnim dirkačem, ki bi radi svoj dirkalni motocikel preprosto odpeljali kamorkoli jih vodi dirkaška pot.

Študija Multivan PanAmericana s svojo zunanjostjo kaže, da je nekaj posebnega, saj jo poleg bele barve "Oryx White" krasi tudi vrsta napisov PanAmericana. Gre za kombinacijo vzdržljivega "Globetrotterja", terenca in tekmovalnega športnika, zato so ji namenili tudi zmogljiv štirikolesni pogon 4Motion, s katerim lahko premaga raznovrstne podlage. Trpežno športnost poudarja tudi z zaščito odbijačev in pragov ter poudarjenimi vdolbinami koles.

Najbolje ji seveda gre prevozništvo tovorov vsakršnih velikosti. Motocikli imajo seveda posebno vlogo, zato so jim namenili posebno električno nakladalno rampo in kljuke za pritrditev. Potniška kabina je sofisticirana in trpežna hkrati, s sedeži v belo-karbonskem videzu, ki so usklajeni z barvo zunanjosti. Vtis trpežnosti poudari tudi aluminijasta plošča na dnu potniške kabine.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja