Novice Promocijsko sporočilo

Vozite dlje, bolje ... bolj strastno.

2. 11. 2009
Deli

Družba OMV Slovenija predstavlja nova bencina na slovenskem trgu: OMV Carrera 100 in OMV Carrera 95, ki zagotavljata boljši izkoristek energije in manjšo porabo, hkrati pa podaljšujeta življenjsko dobo motorja in ščitita okolje.

Le nenehne izboljšave v tehnologiji in kakovosti voznikom zagotavljajo trajno zadovoljstvo, zato je OMV uvedel novo generacijo bencinov OMV Carrera 100 in OMV Carrera 95. Bencina sta rezultat vrhunskega razvoja strokovnjakov družbe OMV in ustrezata željam in potrebam najzahtevnejših voznic in voznikov. Bencini družine OMV Carrera vsebujejo aktivne sestavine, ki vplivajo na čistočo motorja, zaščito proti koroziji, manjše trenje. OMV Carrera tako presega evropske standarde za bencine in tehnične zahteve proizvajalcev avtomobilov.

Prednosti bencinov OMV Carrera:

  • Omogočata več prevoženih kilometrov z enako količino goriva, vpliv na porabo pa se začne že s prvim točenjem goriva;
  • Podaljšujeta življenjsko dobo vozila, saj izboljšujeta čistočo motorja ter zaščito sistema vbrizgavanja goriva in dovodov goriva pred korozijo;
  • Zmanjšujeta emisije škodljivih snovi vozila, saj s pomočjo aktivnih sestavin vplivata na kakovost delovanja motorja;
  • Poleg tega OMV Carrera 100 prinaša še dodatno prednost za zahtevnejše voznike, saj zaradi večjega izkoristka energije zagotavlja takojšnje povečanje moči motorja in izboljšanje pospeškov avtomobila.

Da bi motor čim dlje brezhibno deloval, so obema bencinoma dodani učinkoviti inhibitorji, ki ustvarijo zaščitni film na kovinskih površinah in tako preprečujejo korozijo. Boljša zaščita elementov motorja je zagotovilo za daljšo življenjsko dobo motorja, večja čistoča pa zagotavlja natančnejše in učinkovitejše delovanje motorja. Posledica je takojšnje zmanjšanje porabe, ki ga je mogoče opaziti že po prvem točenju goriva.

Strokovnjaki pa pozornosti niso namenili le boljšemu izkoristku in daljši življenjski dobi motorja, ampak jih je gnala tudi želja po večji zaščiti okolja. Z izborom dodanih aktivnih sestavin gorivu, so zagotovljeni manjši izpusti škodljivih snovi v ozračje.

OMV Carrera 100 in OMV Carrera 95 sta na voljo na vseh OMV bencinskih servisih po Sloveniji.