Voznik na Floridi streljal na bližnji avto kar skozi vetrobransko steklo (video)

9. 10. 2020
Deli
Voznik na Floridi streljal na bližnji avto kar skozi vetrobransko steklo (video) (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Posnetek kamere z armaturne plošče je kasneje na YouTube objavil kar voznik sam in obenem podal razlog, zakaj je s pištolo streljal na prehitevajočega Nissana.

 

Marco Mazzetta je demonstriral nadvse ekstremno manifestacijo cestne jeze, ki ga je privedla celo do uporabe strelnega orožja. Pri hitrosti 150km/h je med vožnjo po avtocesti 417 v okrožju Orange v zvezni državi Florida, s pištolo streljal na voznika v avtomobilu Nissan, ki je pred tem menda vozil zelo agresivno in, kar je videti tudi v posnetku, lahkotno trčil v zadnji del Marcovega avtomobila.

Ko ga je Nissan prehitel, pa naj bi voznik celo zažugal skozi okno s pištolo, zato je Marco naredil to, kar se na Floridi očitno zdi kot najbolj logičen odgovor. »Vem, da ta video ni ujel mojih najbolj bistrih trenutkov,« je zapisal Marco Mazzetta in dodal: »Upam pa, da bo vsak kriminalni idiot s pištolo, ki tole gleda, dvakrat premislil, preden med vožnjo drugim žuga in meri z nabitim orožjem.«

Nenavadno taktiko streljanja skozi lastno vetrobransko steklo je pred nekaj leti ubral tudi policist iz Las Vegasa, ko je kar skozi vetrobransko steklo policijskega avtomobila streljal na morilce, ki so bežali v terenskem vozilu. Nekaj mesecev kasneje je nekaj podobnega storil tudi policist na Floridi.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja