VW Beetle Cabriolet - nova generacija "zgoraj brez"

14. 3. 2013
Deli

Tudi v Sloveniji že naprodaj novi Beetle Cabriolet.

'Vnuk' legendarnega Hrošča v kabrio-izvedbi je na voljo v kombinaciji s številnimi motorji, ki imajo razpon moči od 105 do 200 'konj'. Električno zložljiva streha, se odpre v 9,5 sekunde, Beetle pa se pohvali tudi z vzorno varnostjo, saj se v primeru prevelikega nagiba oziroma prevrnitve v delčku sproži serijski sistem varnostnih ščitov za vzglavnikoma zadnjih sedežev.

Novi Beetle Cabriolet je na voljo s petimi opremami: Beetle, Design, Design Exclusive, Sport in Sport Exclusive. Poleg teh so v ponudbi še trije posebni modeli "50s Edition", "60s Edition" in "70s Edition", ki povzemajo in na sodoben način interpretirajo slogovne elemente posameznih desetletij. Bogato ponudbo dopolnjuje dvanajst barv lakov in dve barvi zložljive strehe, enajst različnih tekstilnih in usnjenih različic notranjega oblazinjenja, dvanajst tipov platišč in širok izbor tehnične in optične dodatne opreme.

V Sloveniji je za Beetle Cabriolet z opremo Design in z motorjem 1.2 TSI z močjo (105 'konj')  potrebno odšteti 22.233 evrov.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol