Novice Promocijsko sporočilo

Začetek nove ere luksuzne električne mobilnosti

24. 9. 2024
Deli
Začetek nove ere luksuzne električne mobilnosti (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

V Sloveniji je znamka Porsche z velikim ponosom predstavila dolgo pričakovano mojstrovino: novi, povsem električni Porsche Macan – vozilo, ki ga imajo mnogi za prelomnico v svetu električnih avtomobilov in športne elegance. Pri Porsche Centru Ljubljana so, kot se za znamko spodobi, v duhu svoje pionirske strasti novi model razkrili v osrčju legendarne dvorane Stožice, a ne pred gorečimi navijači, temveč obdani s skoraj 500 m2 LED-zaslonov, ki so ustvarili digitalno doživetje. Ta pomembni dogodek označuje začetek novega poglavja v Porschejevi bogati zgodovini, s katerim nas vabijo, da skupaj stopimo na pot, kjer se tradicija prepleta z napredno tehnologijo in trajnostnim razvojem.

Novi, povsem električni Macan – združitev brezčasnega dizajna in prihodnosti

Električni Macan ni zgolj nov model, temveč izraža Porschejevo nenehno stremljenje k popolnosti. Vsak detajl tega vozila pripoveduje zgodbo o Porschejevi dediščini, obogateni z inovacijami, ki na novo definirajo zmogljivost električne mobilnosti. Z vrhunskimi zmogljivostmi naprednega električnega pogona, izjemnim pospeškom in odlično stabilnostjo v ovinkih novi Macan omogoča izkušnjo, ki je prepoznavni znak znamke Porsche, obenem pa tudi nekaj popolnoma novega. Povsem električni Macan namreč ponuja ne le užitek v vožnji, temveč tudi predanost trajnostni prihodnosti, brez kompromisov pri luksuzu ali zmogljivosti.

Začetek nove ere luksuzne električne mobilnosti
Žiga Intihar

S posluhom za potrebe, z občutkom za želje strank 

Porsche si neprestano prizadeva svojim strankam ponuditi več, zato so v Stožicah znova ustvarili izkušnjo, ki je bila nepozabna v vsakem pogledu. Dogodek je gostom omogočil edinstveno potovanje skozi čas, kjer je virtualni voditelj goste popeljal skozi zgodovino znamke Porsche, pri tem pa osvetlil ključne mejnike in na koncu predstavil vrhunec – razkritje najnovejše tehnologije in inovacije, povsem električni Macan. Osupljivo dediščino znamke je s čudovitim glasbenim nastopom obogatila vrhunska pevka Maja Keuc, ki je pričarala popolno glasbeno kuliso za atraktivno predstavitev. Dogodek so dodatno popestrili elegantni plesalci s koreografijo, ustvarjeno posebej za to priložnost, pod vodstvom priznanega koreografa Vita Colangela.

Po atraktivni predstavitvi je novi, povsem električni Porsche Macan na voljo tudi ljubiteljem avtomobilistične popolnosti. Ta avtomobil ni le nov porsche, temveč novo poglavje v svetu mobilnosti – inovacija, ki spreminja pravila igre. Ne nazadnje pa je tudi zagotovilo, da bo vsaka vožnja edinstveno doživetje in neponovljiv trenutek, ko boste izkusili strasten utrip Porschejeve prihodnosti.

Začetek nove ere luksuzne električne mobilnosti
Žiga Intihar

Christian Lang, direktor Porsche Inter Auto d.o.o., je ob tej priložnosti povedal: »Predstavitev električnega Macana v tako izjemnem prostoru, kot je dvorana Stožice, je za nas pomemben korak naprej. To je namreč dokaz, da pri Porscheju ostajamo zvesti svojemu bistvu, ter označuje začetek nove ere za Porsche, saj potrjuje našo zavezanost k inovacijam, iskanju novih poti in trajnostni prihodnosti.«

Vasja Potočnik, vodja znamke Porsche v Sloveniji, pa je dodal: »Danes smo bili priča pomembnemu prelomnemu trenutku, ki ne le razširja našo ponudbo, temveč tudi postavlja nove standarde v avtomobilski industriji. Električni Macan je dokaz naše predanosti k nenehnemu razvoju in vrhunskemu dizajnu, ki bo navdušil tako naše obstoječe kot tudi nove stranke.«

Porsche neprestano stremi k preoblikovanju avtomobilskega sveta in s tem vozilom so nedvomno naredili naslednji korak pri uresničevanju svoje vizije.

Začetek nove ere luksuzne električne mobilnosti
Žiga Intihar