Novice Promocijsko sporočilo

Zakaj Slovenci ne menjamo banke?

25. 4. 2019
Deli

Slovenci neradi menjamo banko, pa čeprav bi na ta način ogromno prihranili. Zanimiva tema, ki se je odprla ob slovesni otvoritvi prenovljene poslovalnice na Stritarjevi ulici v Ljubljani, ki se po novem ponaša s sodobnejšim videzom in zanimivo ponudbo. 

Na odličnem dogodku pod sloganom »Pravi trenutek za nove zgodbe«  se je zbralo več kot 100 gostov, ki so uživali ob poslušanju izjemnega godalnega kvarteta Broken strings. Predsednik uprave Nove KBM – John Denhof, je ob tem izpostavil, da je ponosen na to, da Nova KBM uspešno sledi zastavljenemu cilju postati najboljša banka leta 2020 v Sloveniji.

Nova KBM se v zadnjem času vse bolj pozicionira kot moderna, k strankam usmerjena digitalna banka. Je banka z največ bančnimi točkami po Sloveniji, njeni komitenti lahko storitve koristijo na kar 800 lokacijah, vključno s poštami Pošte Slovenije.Predsednik uprave Nove KBM John Denhof poudarja: »Skupaj s partnerstvom s Pošto Slovenije smo tudi v Osrednji Sloveniji z Ljubljano najbolj dostopna banka. Naši komitenti lahko storitve opravljajo na poštah, ob tem tudi digitalna uporaba raste 30% letno.«

Dejstvo je, da Slovenci neradi menjamo banko, pa čeprav tudi tako prihranimo. Banke se namreč danes vse bolj trudijo svoje storitve in ponudbo prilagoditi željam in potrebam svojih strank. Zato ne odlašajte z zamenjavo, če menite, da vam katera druga banka ponuja boljše pogoje. Zamenjava banke še nikoli ni bila tako preprosta. Izberite takšno, ki bo svoje storitve prilagajala vam in ima širok nabor bančno-finančnih storitev, ki bodo poskrbele za urejenost vaših financ, premišljeno varčevanje, ter tekoče in uspešno vsakodnevno poslovanje. Kot poudarjajo v novi poslovalnici na Stritarjevi ulici v Ljubljani imajo nove stranke kopico ugodnosti, denimo 6 mesecev brezplačen Paket Komplet (akcija velja do konca aprila), ki sicer za 4,99 € omogoča neomejeno število dvigov na vseh bankomatih v Sloveniji, neomejeno število dvigov na bankomatih EU (valute EUR, RON, SEK), neomejeno število plačil prek spletne banke in neomejeno število varnostnih sms-ov. S Paketom Komplet lahko letno prihranite tudi prek 140 €. Ker potrošniki podrobne izračune naredimo redko, se tega premalo zavedamo.