Zaključek nagradne igre iQpon!

Pametno kupuj, noro varčuj! iQpon, edinstveni vodič za nakupovanje v obliki brezplačne mobilne aplikacije zadnje mesece osvaja pametne telefone pri nas. In dobrih 20.000 ljudi sodeluje v nagradni igri, ki jo je skupaj s partnerji organiziral iQpon.

28. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

Zaključek nagradne igre iQpon!

Nagradna igra se zaključi to soboto, 30. 6. v nakupovalnem centru CityPark s celodnevnim dogodkom. Tam bodo iQpon svetovalke mimoidočim svetovale o uporabi aplikacije in vam jo pomagale naložiti na vaše pametne mobilnike.

Vrhunec sledi ob 19:00, ko bodo na dogodku izžrebali nagrajence in jim podelili nagrade. Glavna nagrada je izjemno priljubljeni pametni telefon, ki je pred kratkim povzročil dolge vrste pred prodajnimi mesti mobilnih operaterjev. Drugo nagrado pa bo podelila medijska hiša Adria media Ljubljana.

Naložite si aplikacijo na svoj pametni telefon, poiščite posebno ponudbo v kategoriji: Časopisi in revije in se tako tudi vi potegujte za privlačne nagrade. 

Ne spreglejte!

Nagrajence nagradne igre iQpon bomo po dogodku obvestili s spletno pošto, njih imena pa objavili na spletnih portalih Cosmopolitan, Aktivni, Playboy, Elle in Sensa.