Novice Promocijsko sporočilo

Zdaj je čas, da preverite svoj akumulator!

29. 9. 2017
Deli
Zdaj je čas,  da preverite svoj akumulator!

Verjetno se je vsakdo že kdaj znašel v neprijetni situaciji, ko je zjutraj sedel v avto, da se odpelje v službo, obrnil ključ v ključavnici avtomobila ... potem pa je bilo vse tiho!?

Hladnejše vreme na akumulatorje ne vpliva najbolj pozitivno, zato se največ podobnih zagat, ko vas avto pusti na parkirišču, zgodi ravno, ko padejo temperature. Če ste med tistimi, ki svoj avto čez noč puščajo zunaj, se ta proces iztrošenosti akumulatorja še pospeši.

Zato pri Varti, vodilnemu proizvajalcu sodobnih akumulatorjev, ki se ponašajo z najnovejšimi, okolju prijaznejšimi tehnologijami, svetujejo, da avtomobilski akumulator pregleda vaš mehanik, ki ima potrebne aparature, da izmeri njegovo zagonsko moč oziroma napetost.

Če vozite avtomobil s funkcijo Start-Stop ali vozilo z veliko dodatne opreme, ki ima velike energetske potrebe, je izredno pomembno, da iztrošen akumulator zamenjate z ustreznim visokokakovostnim akumulatorjem.

Akumulatorji Varta

Vartini akumulatorji DYNAMICS TRIO BLACK, BLUE in SILVER zagotavljajo napajanje, ki ga takšni avtomobili potrebujejo. Le vrhunska kakovost zagotavlja tudi dolgo življenjsko dobo akumulatorja, ko svojega starega zamenjate z novim. Od materialov, ki jih uporabljajo, in od njegove zasnove ter tehnoloških inovacij je namreč odvisna dejanska uporaba.

Akumulatorji Varta zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, večjo korozijsko odpornost in nižje stroške vzdrževanja. Ko izberete Varto, se s tem odločite za zanesljivo in natančno tehnologijo, ki prinaša proizvodne lastnosti, najboljše v svojem razredu.

Celotno ponudbo akumulatorjev Varta za avtomobile in motocikle si lahko ogledate na www.euroton.si.