Je bil Michael Schumacher prvič po poškodbi v javnosti? Na Mallorci se je namreč poročila njegova hči

30. 9. 2024 | metropolitan.si
Deli
Je bil Michael Schumacher prvič po poškodbi v javnosti? Na Mallorci se je namreč poročila njegova hči (foto: Profimedia)
Profimedia

Izbrani gostje so se zabavali v 30-milijonski družinski vili na španskem otoku.

V soboto se je na Malorki s svojim dolgoletnim partnerjem Iainom Bethkejem poročila hčerka legendarnega nekdanjega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja Gina Schumacher.

Michael Schumacher
Profimedia

Je bil legendarni voznik prisoten na poroki?

Slovesnost na španskem otoku je potekala v razkošni 30 milijonov evrov vredni družinski vili, ki sta jo zakonca Schumacher kupila od predsednika Real Madrida Florentina Péreza. Na poroki je bil prisoten tudi nevestin stric in Michaelov maljši brat Ralf Schumacher,mediji pa se sprašujejo, ali je bil tam tudi Michael.

Nekdanjega dirkača, ki je leta 2013 v smučarski nesreči utrpel hude poškodbe glave, javnost ni videla že vse od takrat, njegova družina pa informacije o njegovem zdravstvenem stanju skrbno skriva. Hčerka Gina je bila v času nesreče stara šele 16 let.

Zaposleni morali pred vstopom oddati telefone

Nemški mediji ugibajo, da je zelo verjetno, da je bil na poroki prisoten tudi Michael, čeprav navajajo, da ga zagotovo ni bilo na vrtu, kjer so se nahajali gostje, ki ne sodijo v najožji družinski krog, piše Bild.

Pri organizaciji velikega družinskega dogodka Schumacherjevih je sodelovalo več različnih podjetij, vsi zaposleni pa so morali pred vstopom na posest oddati svoje pametne telefone, da ne bi mogli fotografirati notranjosti posestva in zasebnih prostorov družine.

Tragedija na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu: mlada tekmovalka po hudem padcu podlegla poškodbam
Ugibanj je konec: Priljubljeni dirkač zapušča Formulo 1! Kdo ga bo nadomestil?

Novo na Metroplay: Peter Prevc iskreno o težkih trenutkih kariere in o očetovstvu | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem