Podelitev priznanj najboljšim

21. 12. 2006 | Aljoša Mrak
Deli
Podelitev priznanj najboljšim

V Jamskem dvorcu tik pred Postojnsko jamo se je odvijal letošnji slavnostni konec državnih in pokalnih tekmovanj za sezono 2006. Prvaki so dobili velike pokale, polno mizo hrane in pijače ter zabavo v dobri družbi, drugi pa . .

. . dolge nosove. A poklonu najboljšim skoraj vedno sledijo obljube: prvaki se vidijo na najvišji stopnički tudi v sezoni 2007, izzivalci jih nameravajo izriniti s prestola, še celo slavnostni govorniki hočejo zagotoviti boljše razmere za domači avto-moto šport.

Tokrat je bil gost minister za promet in zveze Janez Božič, ki je obljubil, da bodo skupaj z drugimi ministrstvi uredili status našega edinega (beri: velikega) dirkališča, Mobikrog. Mogoče bo celo kaj od tega, glede na to, da se Božič udeležuje srečanj starodobnikov kot motorist! Med dobitniki priznanj moramo izpostaviti nagrajene organizatorje dirk, ki nosijo levji delež bremena našega avtomobilističnega športa, predvsem pa se lahko pohvalimo, da je član hitre Avtomagazinove ekipe Aljoša Mrak zasedel drugo mesto v skupnem seštevku v diviziji I. V uredništvu imamo pokalov že za celo omaro, a želimo jih več! Na, pa smo spet pri obljubah . .

Aljoša Mrak

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol