14-letni kriptomilijonar se hvali z »noro« zbirko avtomobilov, a tukaj nastopi manjša težava ...

Hm, 14-letni fantič iz Malezije se hvali s prestižnimi avtomobili, a sledilci dvomijo o njegovi iskrenosti.

14-letni kriptomilijonar se hvali z »noro« zbirko avtomobilov, a tukaj nastopi manjša težava ... (foto: TikTok) TikTok
3. 12. 2022

Morda je naslednja zgodba odličen razlog, da začnete stvari na spletu jemati z nekoliko rezerve. Haziq Nasri je 14-letni fantič iz Malezije, ki si je želel spletno prepoznavnost zgraditi s hvalisanjem o zavidanja vredni zbirki avtomobilov.

Če gre verjeti najstniku, je svoj imperij zgradil s pomočjo kriptovalut, danes pa s ponosom razkazuje zbirko bolj ali manj prestižnih avtomobilov. Težavo mladenič vidi le v tem, da jih zaradi mladosti še ne sme voziti.

Prvo vozilo v zbirki je precej dostopno, gre za Toyoto IQ, ki ga je stala približno polovico bitcoina. Kot trdi mladenič je bil takrat star zgolj deset let.

Naslednji je Range Rover Sport Autobiography, sledijo modri Ferrari FF in rumeni Lamborghini Aventador.

Slednjega naj bi hitro prodal, saj si je omislil novega Lamborghinija Murcielaga. Prav tako naj bi kmalu zatem postal še lastnik ameriškega mišičnjaka Chevroleta Camara.

@haziqnasreey My full car collection as a 14 year old bitcoin millionaire! bütün dediyim papaq idi! #fypシ #fypmalaysia #antworten ♬ Chill Day - LAKEY INSPIRED

Omenjeni posnetek si je ogledalo že 5 milijonov ljudi, a Haziq s svojimi besedami ni prepričal vseh. Nekateri verjamejo, da gre le za pridobivanje novih sledilcev in všečkov, medtem ko je zgodba vse prej kot resnična.

Drugi so se obregnili ob vrstno hišo, pred katero so postavljeni avtomobili, češ da njegova zgodba temelji na precej krhkih temeljih.

Preberite si še: Na tako zvit način, se je slovenski glasbenik izognil policijski kazni

Spet drugi so opozorili, da bi pri tej starosti denar verjetno zapravil za kaj drugega kot avtomobile, ki jih še nekaj časa ne bo smel voziti.

14-letnik je sicer kasneje skesano pripisal, da zbirka v celoti vendarle ne pripada le njemu samemu. No, sami se odločite, komu boste verjeli.