4 stvari, ki jih o nakupu Bugattija niste vedeli!

Kaj vse morate vedeti, preden se odločite za nakup avtomobilskega svetega grala – Bugattija?

4 stvari, ki jih o nakupu Bugattija niste vedeli! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2023

Francoski proizvajalec hiperavtomobilov je znan po nekaterih najbolj visokozmogljivih luksuznih avtomobilih. Ti so seveda tudi temu primerno redki in proizvedeni le v omejenem številu.

Prav zato lastništvo Bugattija ni nekaj, kar bi v življenju izkusil vsak.  

Za nakup Bugattija denar ni dovolj

Za nakup novega Bugattija ni dovolj, da imate veliko denarja. Izdelava posameznega avtomobila zahteva veliko časa in obrtniške spretnosti, zato je proizvodnja dolgotrajna.

Francoska znamka tako preuči vsakega potencialnega kupca, saj lahko le tako določi dober dom za svoje avtomobilske konjičke. Če vas zanima nakup izjemno redkih modelov, se ta podvig lahko izkaže za nadvse nemogočega.

Bugatti namreč preveri vsakega lastnika, njegovo preteklost in posle, saj lahko le tako zagotovi, da vsi kupci Bugattija izpolnjujejo določena pričakovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUGATTI (@bugatti)

Brezplačen servis in garancija za neomejeno število kilometrov

Če boste že odšteli vrtoglave vsote, pa bodo servisi prva štiri leta brezplačni, prav tako boste dobili tudi štiriletno garancijo na neomejeno število kilometrov. To pa je brezskrbno lastništvo.

Servis vseh vozil je priporočen vsaj enkrat letno, ne glede na prevožene kilometre, strošek storitev pa je vključen v ceno nakupa.

Po štirih letih pa tekoče stroške krijete sami. In to je vse prej kot poceni. Menjava olja naj bi stala med 20.000 in 25.000 dolarji, menjava pnevmatik (priporočena na 10.000 km) pa kar 42.000 dolarjev.

Vabilo na ekskluzivne dogodke po vsem svetu

Ni le vožnja tista, ki vas prepriča.

Celoten postopek nakupa in prevzema je nekaj posebnega. Ko postanete del družine Bugatti, vas obravnavajo kot cenjen del znamke.

Večkrat letno znamka priredi številne prestižne dogodke, kot so najem dirkališč, reliji ali ekskluzivni predogledi novih hiperavtomobilov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUGATTI (@bugatti)

Možnosti nakupa najbolj ekskluzivnih modelov

Že nakup novega Bugattija je precej zahteven, kaj šele, če si omislite posebno izdajo Bugattija. Za to potrebujete dober odnos z znamko.

Vsako leto francoska znamka predstavi nekaj ekskluzivnih modelov, ki so na voljo le najbolj zvestim in spoštovanim lastnikom Bugattijev.

Eden takšnih je Bugatti Divo (obstaja le deset primerkov) ali Bugatti La Noire Voiture, enkraten primerek dih jemajočega vozila.  

Preberite še: Bo to nov najdražji?

BONUS VIDEO: To so skrite slabosti (in prednosti) električnih avtomobilov!