6 odštekanih Instagram profilov, ki jim ljubitelji avtomobilov morate slediti

Avtomobilski fanatiki potrebujejo dodatne vsebine za potešitev svoje ljubezni do vsega avtomobilskega. Tule je nabor priljubljenih instagram profilov, ki bodo pritegnili najbolj zagrete in tudi tiste bolj priložnostne navdušence nad avtomobili.

6 odštekanih Instagram profilov, ki jim ljubitelji avtomobilov morate slediti (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 9. 2020

@shitcabs

Nikoli več se ne boste pritoževali nad taksiji, ko boste enkrat videli kakšna taksi ponudba je na voljo drugje po svetu. Ali kot v opisu profila povedo avtorji sami: "Taksiji, ki niso to, kar bi pričakovali ali pa niso zelo dobri." Suhoparen opis sicer zelo smešnega profila. Bonus: Dodani so tudi izjemni taksiji!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShitCabs (@shitcabs) on

@carthrottle

Malce za šalo, veliko za res. Od avtomobilskih šal do nenavadnih testov in vsega, kar bi lahko zanimalo tudi še tako priložnostne ljubitelje avtomobilov. Car Throttle je največja skupnost za avtomobilske navdušence na spletu, saj ima kar 1,6 milijonov sledilcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Car Throttle (@carthrottle) on

@supercarblondie

Influencerka najvišjega ranka. Alex sledi kar 7 milijonov ljudi, njen profil pa je nasičen z zvezdniškimi selfiji in strašansko seksi avtomobili. Če ne znate elaborirati koncepta sanjskega življenja, vam bo tale profil pomagal z nekaj opornimi točkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) on

@automobileconcepts

Niso vsi koncepti ugledali serijske izdelave, so pa bili mnogi, ki bi jih z veseljem videli na naših cestah. Vintage fotografije, ki nas popeljejo v arhitekturni razvoj avtomobilskih oblik, kakršnih morda nikoli ne bomo videli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @automobileconcepts on

@japanesenostalgiccar

Imate radi japonske jeklene konjičke? Potem si dovolite nostalgično popotovanje v zgodovino japonskega avtomobilskega oblikovanja in se navdušujte nad retro Nissani, Mazdami, Hondami in vsem vmes, kar je znala producirati japonska avtomobilska industrija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JNC (@japanesenostalgiccar) on

@wmbrownproject

Če stavite na vintage Land Roverje, zimzelene modne trende in negroni koktajle, bboste na instagram profilu Matta Hraneka nadvse uživali. To ni le profil o avtomobilih, ampak predvsem profil o zelo všečnem življenjskem slogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Hranek (@wmbrownproject) on

@lacarspotter_

Ni težko imeti impresivnega instagrama profila za avtomobile, če živiš v Los Angelesu. To je hitro ugotovil tudi Cody Lewis, rekreativni ljubitelj visokooktanskih športnikov in luskuznih jeklenih kočij, ki se smukajo po ulicah glamuroznih delov Los Angelesa. Ker večine teh avtomobilov ne boste srečali med Miklošičevo in Dunajsko, priporočamo reden ogled.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA Car Spotter - Cody Lewis (@lacarspotter_) on

@amyshorephotography

Amy Shore je carica. Na profilu ima zapisano, da fotografira življenje in avtomobile. In to počne zelo dobro. Ambasadorka znamke Nikon zna vihteti objektiv in ustvarjati impresivno intimne avtomobilske fotografije, ki v svetu jekla in visokih oktanov niso zelo pogoste. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Shore (@amyshorephotography) on

@cars247

Še eno zatočišče za ljubitelje najbolj prestižnih avtomobilskih primerkov. Nesramno dragi, a tako izjemni - od Laborghinijev in Buggatijev, do Ferrarijev in tiste batmanovske Koenigsegg Gemere. Hiperavtomobili naših sanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cars247 (@cars247) on

@poolsidefm

Sicer uradni profil neodvisne radijske postaje Poolside FM, ki pa se posveča predvsem estetiki osemdesetih. Zato ne manjka takšnih in drugačnih avtomobilskih čudes, ki so v zlati dobi kiča drveli po ameriških cestah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐏𝐎𝐎𝐋𝐒𝐈𝐃𝐄 𝐅𝐌 (@poolsidefm) on

@jayson.fong

Osebni Instagram račun v Londonu živečega avstralskega fotografa avtomobilov Jaysona Fonga, ki potuje po Evropi in v objektiv lovi najbolj impresivne avtomobilske trenutke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J A Y S O N F O N G 🇦🇺 |📍🇬🇧 (@jayson.fong) on