Avtomobil, ki ga je David Beckham kupil sinu Brooklynu kot poročno darilo, ima unikatno barvo in astronomsko ceno

23-letni Brooklyn Beckham, najstarejši otrok Davida Beckhama, in 27- letna Nicola Anne Peltz, hčerka investitorja Nelsona Peltza in manekenke Claudie Heffner, sta s poroko, ki se je pripetila v soboto, 9. aprila, pritegnila izjemno pozornost svetovnih medijev. Med vsemi novicami o sveže poročenem paru, pa se je opazilo tudi bogato darilo Davida Bechkhama, ki ga Brooklyn že veselo vozi po 70 milijonov dolarjev vredni parceli na Palm Beachu. 

Avtomobil, ki ga je David Beckham kupil sinu Brooklynu kot poročno darilo, ima unikatno barvo in astronomsko ceno (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2022

Poroka na Floridi, ki je stala dobre 3 milijone dolarjev, si seveda zasluži primerna darila. Tako je David Beckham sinu Brooklynu kot poročno darilo podaril električnega Jaguarja XK140 letnik 1954, vrednega pol milijona dolarjev (okoli 460.000 evrov)

Jaguar

David Beckham je za popolno prenovo tega čudovita oldtajmerja poklical na pomoč podjetje Lunaz, v katerem ima tudi sam 10-odstotni lastniški delež. Mojstri pri podjetju Lunaz so, po poročanju tujih medijev, v prenovo avtomobila vložili tisoče ur, ekipa, zadolžena za to prenovo, pa je štela kar 120 mojstrov

David je želel, da se avtomobil na koncu prebarva v prav poseben odtenek modre. Kot poroča MailOnline, gre menda za unikaten odtenek, ki ima tudi čisto svoje ime, za katerega pa je David prosil, da ostane zaupno.

Jaguar

»V ustvarjanju tega prelepega, elektrificiranega Jaguarja XK140, smo s ponosom premostili prehod med Davidovim profesionalnim življenjem, kjer je med drugim investitor v podjetje Lunaz, in njegovim družinskim življenjem,« je za Auto Futures povedal David Lorenz, ustanovitelj in direktor podjetja Lunaz.

»Ta izjemen avtomobil je popolno darilo za njegovega sina Brooklyna in snaho, na njun poročni dan, saj v vseh pogledih simbolizira svetlo in pozitivno prihodnost,« je še dodal Lorenz.