Bi preživeli noč v tem kultnem avtomobilu iz priljubljene risanke? Ponuja se edinstvena priložnost, preverite jo!

Dve desetletji minevata, odkar je luč sveta ugledal film »Scooby-Doo«, ki je nadaljevanje nadvse uspešne risanke z malih ekranov, katere protagonisti so četverica prijateljev in zabavni kosmatinec Scooby-Doo. Zdaj imate možnost, da prenočite v vozilu Mystery Machine, s katerim so se junaki priljubljene risanke oz. filma odpravljali raziskovat svoje primere.

Bi preživeli noč v tem kultnem avtomobilu iz priljubljene risanke? Ponuja se edinstvena priložnost, preverite jo! (foto: Instagram) Instagram
29. 7. 2022

»Scooby Dooby Doo, where are you?« se glasi napev priljubljene risanke, ki se je vrtela na malih ekranih. V njej je simpatična družba s Scoby Doo-jem na čelu razkrinkala nepridiprave in skrivnosti, pri tem pa jim je prav prišel tudi barvit kombi poimenovan Mystery Machine.

Za potrebe filma so avtomobil tudi poustvarili, sedaj pa oboževalcem kultne risanke nudijo možnost, da v vozilu tudi prenočijo.

Le kdo ne pozna Freda, Vilme, Daphne, Scooby-Doo-ja in Shaggyja, ki so prekrižali pot številnim duhovom in skrivnostnim kreaturam, na koncu pa slavno sneli njihove maske in razkrinkali nepridiprave.  

Prav Shaggy, v vlogi katerega je zaigral Matthew Lillard, je ob dvajseti obletnici filma združil moči s Airbnb-jem, da bi poskrbel za dodatno promocijo nenavadnega prenočišča. Na spletni platformi se je namreč pojavila priložnost, da preživite noč v kultnem Mystery Machine.

»Komaj čakam goste, da jih pozdravim in jim zaželim prijeten oddih, ki ga nikoli ne bodo pozabili. Skrivnosti niso vključene,« je ob tej priložnosti povedal filmski Shaggy. Cene so denarnici prijazni, za nočitev v vozilu boste namreč odšteli od 20 dolarjev na noč. V to ceno je vključena nočitev v vozilu, ki bo parkiran na slikoviti kalifornijski obali z rajskim pogledom na ocean.

Preberite si še: Tole je bil prvi avtomobil Ane Marie Mitič, po njegovi zaslugi pa še dandanes obvlada bočno parkiranje

V kombiju vas pričaka tudi vrsta rekvizitov, vključno s kostimi in nekaj strogo zaupnimi datotekami. V vozilo sta umeščena tudi televizor iz začetka tisočletja, pa tudi DVD predvajalnik, na katerem si lahko pogledate film iz leta 2002.