Opel, družina XBo tudi vaše naslednje vozilo SUV?

V letu 2018 je priljubljenost športnih terencev narasla še bolj, kot so napovedovali strokovnjaki. Kako pa je sploh prišlo do takega navdušenja voznikov nad SUV-i? Moderni terenci niso več namenjeni le brezpotjem in vožnji po zahtevnejših terenih, ampak čedalje bolj prevladujejo tudi na urbanih območjih. Potniki lahko uživajo v povišanem položaju sedežev z dobro vidljivostjo na vse strani, večjem prtljažnem prostoru in 'kul' terenski zunanjosti. Ni skrivnost, da je prodaja terenskih vozil v razcvetu, zato jih proizvaja tudi vse več avtomobilskih znamk.

7. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Zgodba o uspehu družine X

Vsak četrti kupec Opla v Nemčiji je izbral enega od članov družine X, ki jo sestavljajo prodajna uspešnica Mokka X, vsestranski Crossland X in dinamični Grandland X. V SUV segmentu B pa je bil Opel lani kar pet mesecev znamka številka 1.

Vsa tri vozila združujejo značilne Oplove odlike, kot so inovativni sistemi, sodobni motorji v skladu z emisijskim standardom Euro 6d-TEMP, ergonomski sprednji sedeži s certifikatom AGR in še več po dostopni ceni. Če se odločite za enega od X-ov, lahko izbirate med kar 90 kombinacijami motorjev, menjalnikov in opreme, pri Mokki X pa lahko za doplačilo odpeljete tudi vozilo s prilagodljivim štirikolesnim pogonom. Ta vam zagotavlja več suverenosti pri vožnji z dodatnim oprijemom, stabilnostjo in nadzorom.

Vrhunska varnostna kombinacija

Sistem prilagodljive osvetlitve z LED-žarometi, prikaz razdalje do vozila, ki vozi spredaj, opozarjanje na nevarnost naleta in opozarjanje na zapuščanje voznega pasu so varnostne karakteristike vseh treh vozil Opel X. Vrhunska tehnologija naredi vožnjo preprostejšo v vsaki situaciji, hkrati pa poskrbi, da je vožnja veliko varnejša za vas in druge udeležence v prometu.

Robustna zunanjost, uglajena notranjost

Oblikovanje zunanjosti in notranjosti Oplovih športnih terencev odlikuje drzen značaj. Videz sprednjega dela je skladen z Oplovo novo podobo, vključno z masko v obliki krila in izrazitim pečatom LED-žarometov. Tudi drzne in mišičaste poteze so zapisane v genih vseh treh članov družine.

Kot temeljni kamen Oplove oblikovalske filozofije ima izklesano oblikovanje z natančnimi potezami pomembno vlogo tudi v notranjosti. Armaturna plošča in sredinski sklop sta jasno strukturirana in vodoravno poravnana z voznikom. Voznika med vožnjo obdajajo vrhunski materiali, oblikovanje po meri telesa in izjemno prilagodljiva notranjost. Kokpit kot voznikov nadzorni center pa poudari občutek aktivne vožnje.

Glede na neprekinjeno priljubljenost športnih terencev in dosedanji uspeh trojice pričakuje Opel nadaljevanje zgodbe o uspehu tudi v prihodnosti. Opel je v načrtu PACE! navedel, da do leta 2021 pričakuje 40 % svoje prodaje v tem donosnem segmentu. Če se tudi vi odločite za nakup SUV-a, lahko pri Oplovih vozilih na zalogi prihranite vse do 4000 € in izkoristite dodaten bonus ob financiranju. Ponudbo takoj dostopnih Oplovih SUV-ov na zalogi si lahko ogledate na www.opel-zaloga.si.