Čiste tačke v vsakem avtu – z Yaniko!

Najboljša izbira za prevažanje pasjega ljubljenčka je vsekakor potovalni zaboj; če ga zaščitite z mrežo v prtljažniku, pa poskrbite vsaj še za čistočo. V hipu in učinkovito − samo popršite!

28. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Saj ne želite, da bi imeli v prtljažniku namesto potrebne prtljage kup nesnage in umazanije z ulice, iz gozda ali s travnika? Z Yaniko pa se vam lahko med postankom vaš ljubljenček z veseljem pridruži tudi na sedežih, da se malo pocrkljata.

Ko smo preizkusili Yaniko, smo bili navdušeni. Predvsem zato, ker jo je naš Snup, ki se drugače boji vseh mogočih razpršil (ko je imel vneta ušesa, so bile še antibiotične kapljice misija nemogoče), lepo sprejel. On ravno navdušen ob prvem preizkusu sicer ni bil, čudno je pogledoval in vohljal proti Yaniki, a potem se ni dokončno namrgodil in uprl, ni imel potrebe pobegniti. Ni še povsem jasno, ali je za to kriva 'aromaterapija' sivke, ki ga v hipu pomiri, ali nežen dotik kokosovega olja na tačkah, ki ga ne vznemirja. Morda pa misli, da je 'nekaj za pojesti' – glede na to, kako si po uporabi ovohava tačke.

Kaj in za kaj je Yanika?

Yanika je pršilo veganskega izvora, izdelano iz kokosovega olja, negovalne aloe vere in eteričnega olja sivke, namenjeno čiščenju in negovanju domačih ljubljenčkov. Z njim zlahka in učinkovito odstranite umazanijo pred vstopom v hišo ali stanovanje, odpravite vonj mokre dlake ter dezinficirate ležišče in igrače. Izdelano je iz naravnih sestavin veganskega izvora ter ima zaradi svoje formule poleg čistilnega tudi negovalni in antiseptični učinek.

Čistoča IN nega!

Z Yaniko bo vaš dom – in tudi avto – varen pred umazanimi sledmi in neprijetnimi vonjavami, k jih v paketu s seboj prinašajo domači ljubljenčki. Po sprehodu preprosto vzamete pršilo, popršite tačke in jih obrišete s krpico. Tačke pa z Yaniko ne bodo samo čiste, ampak tudi negovane. Z njeno redno uporabo torej ne poskrbite samo za čistočo, temveč tudi za zdrave in negovane blazinice, kožo in dlako. Ker ima pršilo antiseptični učinek, pa je učinkovito celo pri dezinfekciji in osveževanju, zato lahko z njim dezinficirate ležišče, igrače, avtomobilski prtljažnik ...

Naš Snup zdaj veselo kraljuje, kjer le lahko, povsod ga je dovolj, ob tem pa ni nihče od njegovih sostanovalcev prikrajšan za čistočo. Eno razpršilo pa je svoj prostor našlo v avtomobilskem predalu, kjer nam pride še kako prav. 'Negovalni del' Yanike oziroma učinek pa pride še kako prav zdaj, v zimskem času, ko dobro zaščiti pasje blazinice na tačkah pred mrazom, snegom in predvsem soljo na ulici! Vrhunsko! 

Aleksandrina vera v izdelek

»Vsega je kriva🐶Loti!« pravi Aleksandra Lelov, ki ji uvrstitev med letošnjo osmerico Štartaj Slovenije veliko pomeni, saj to jemlje kot potrditev, da je ideja zanimiva in izdelek dovolj dober za umestitev na police velikega trgovca, kot je Spar. Loti pa je njena psička, ki ne mara kopanja. Prav zaradi nje je Aleksandra iskala rešitev, kako brez vode oziroma stresa za Loti poskrbeti za čisto stanovanje, v katerem ni sledi sprehodov.

 
»Čisto slučajno, povsem nepričakovano je nastal izdelek, s katerim sem želela Loti očistiti in negovati tačke tako, da bo to za njo čim manj stresno, neprijetno, a hkrati hitro in učinkovito – predvsem pa, da se izogneva prepogostemu tuširanju tačk (Loti sovraži vodo😁) in uporabi šamponov,« je med drugim zapisala na svoji FB-strani.

V redu, ideja je bila rojena, kaj pa potem?

»Ko sem ugotovila, da na spletu podobnega izdelka ni, sem bila zelo skeptična − saj se mi je ideja zdela tako preprosta, da je na to sigurno že kdo pomislil, naredil sprej, ampak verjetno ni bilo interesa in se zato ne prodaja. Odločila sem se, da bom naredila vprašalnik in ga poslala na pasje forume in FB-skupine, kjer sem vključena, da dobim odgovor na to, ali čistijo tačke po sprehodu in ali bi kupili sprej, ki čisti tačke, če bi se prodajal v trgovini. Odgovori so bili voda na moj mlin, zato sem postala kar obsedena s to idejo in si rekla, da jo moram za vsako ceno uresničiti!« nam je razložila iznajdljiva Aleksandra. »Vedela sem, da moram še pred vstopom na trg doseči finančno stabilnost, zato sem se prijavila na razpis in dobila pomoč poslovnih angelov. Zaradi tega je bila tudi prijava v Štartaj Slovenija lažja, saj sem lahko nato brez večjih zadržkov obljubila in dostavila zahtevano količino.«

No, od tu naprej pa lahko njeno zgodbo o uspehu seveda pomagate pisati tudi vi!

Yaniko Aleksandre Lelov lahko kupite v katerem od 13 megamarketov Interspar.