Debelo boste pogledali, ko boste videli, s čim se je ta 'odštekani' YouTuber zapeljal po cesti

Pred časom smo pisali o tem, da je oživelo vozilo iz risanke Scooby-Doo, zdaj pa iz Amerike prihaja vest, da lahko na cesti naletite tudi na vozilo iz risanke SpongeBob oz. Spuži Kvadratnik. You Tuber President Chey je namreč ustvaril resnično verzijo avtomobila Krabby Patty in jo zapeljal po cesti. Še možje v modrem so se razveselili vozečega hamburgerja.

Debelo boste pogledali, ko boste videli, s čim se je ta 'odštekani' YouTuber zapeljal po cesti (foto: YouTube) YouTube
7. 11. 2022

'Odštekani' YouTuber Chay Denne, ki se na družbenih omrežjih skriva pod imenom President Chey, je znan po odbitih idejah in posnetkih.

Nič čudnega, da mu na You Tube sledi 200 tisoč sledilcev, na Tik Toku pa še štirikrat več ljudi. Ena njegovih zadnjih dogodivščin pa brez dvoma presega vse.

Fant je namreč ustvaril resnično verzijo vozila Krabby Patty, ki je upodobljena v priljubljeni risanki Spuži Kvadratnik.

S tem je želel presenetiti prijatelja, ki je bil, tako kot on sam, v otroštvu velik oboževalec omenjenega lika. A ni šlo le za kratko panoramsko vožnjo.

Ne! Chay se je namreč z vozilom podal na 402 kilometrov dolgo pot po Ameriki. Nič čudnega, da ga je med vožnjo ustavila policija. Le kaj so si možje v modrem mislili, ko so na cesti zagledali velik hamburger?!

Za bazo je Chey uporabil avtomobilček za golf, ki ga je našel na smetišču, in vanj vgradil 750-kubični motor Kawasakija. Tega je našel na odsluženem motociklu, ki ga je dobil za dobro ceno. Prav zato je »Vozeči Hamburger« močan dvakrat toliko kot enako velik Smart.

Preberite si še: Tudi zvezdniki dopustujejo v avtodomih! Poglejte si notranjost hiš na kolesih zvezdnikov (FOTO)

Z vozilom se je odpravil na dobrih 400 km dolgo pot po Ameriki. Razdaljo z avtomobilom bi premagal v 5 urah, z nenavadnim vozilom pa je potoval kar 20 ur. Na poti je naletel tudi na policiste, ki pa niso razmišljali o pisanju kazni, ampak so si vozilo želeli le pobliže ogledati.