Doživite adrenalinsko vožnjo s pridihom preteklosti

Ste kdaj občudovali starejša vozila in želeli izkusiti to izkušnjo kjer se prepletajo mehanizacija in čista avtomobilska klasika? Vas je zanimalo kakšen je bil občutek vožnje z mogočnimi avtomobili, ki izhajajo iz prejšnjega stoletja, vendar so bili simbol za čisto moč in eleganco ob enem?

Doživite adrenalinsko vožnjo s pridihom preteklosti (foto: Selectbox) Selectbox
1. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

Sedaj lahko sanje postanejo resničnost, saj lahko s starodobnikom doživite pravo adrenalinsko dirkalno vožnjo! Pod vodstvom inštruktorjev z darilnimi paketi SelectBox doživite vožnjo v legendarnih avtomobilih Legend cars na pisti v Milanu.

Kaj veste o dirkalnih starodobnikih?

V tej enkratni priložnosti boste lahko sedli za Fordov volan in sicer model Dwarf Car, ki izhaja iz Phoenixa, v katerem so našli potencial za dirkaške proge leta 1992. Z nekaj manjšimi dodelavami so nastali t.i. Legend cars. Nastali so tako, da so Dwarfom dodali blatnike, kar še danes predstavlja glavno razliko med tovrstnimi avtomobili. Za največje proizvajalce takšnih avtomobilov veljajo ameriški Legend Cars International iz Severni Karoline. Legend cars mania se je razširila tudi v druge dežele, kot so Kanada, Mehika, Avstraljia in tudi v dežele Evrope, kjer še danes organizirajo dirke, svetovni prvak pa je zmagovalec dirke v Združenih državah Amerike.

Preizkusite se tudi vi!

Da bi tudi vi začutili to tekmovalnost in moč, ki veje med dirkalnimi stezami, se lahko odločite in raziščete razsežnost italijanskega dirkališča Castelletto, kjer lahko tudi sami preizkusite tovrstne dirkalne avtomobile po 1.900 metrov urejeni progi. Ta proga je ena izmed najvarnejših in najsodobnejših za vsakogar, ki si želi doživeti nepozabno vožnjo z legendarnimi avtomobili. Popestrite si vsakdanjik in sprostite svoj divji duh na dirkališču v spremstvu strokovnjakov in kraljev dirkalnih stez, ali pa to noro izkušnjo podarite adrenalinskemu navdušencu, ki vam je blizu v sklopu SelectBox darilnih paketov, kjer idej za adrenalin in nepozabnih doživetij nikoli ne zmanjka.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!