Georgina zna poskrbeti za Ronaldovo dobro voljo, to razkošno vozilo mu je poklonila za božič

»Božiček« je bil v Portugalčevi družini posebej radodaren.

Georgina zna poskrbeti za Ronaldovo dobro voljo, to razkošno vozilo mu je poklonila za božič (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2023

Cristiano Ronaldo te dni polni novice s prestopom v Savdsko Arabijo, ki mu bo prinesel 225 milijonov dolarjev.

Portugalec je namreč s savdskim klubom Al Nassr FC podpisal triletno pogodbo, ki mu bo prinesla kar 75 milijonov letno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Portugalec, ki velja za enega najboljših nogometašev na zemeljski obli, se je namreč pred začetkom svetovnega prvenstva v Katarju sporekel s svojim tedanjim klubom Manchester Unitedom, zato je zadnje tedne iskal novega delodajalca.

Omenjala se je nostalgična vrnitev v Sporting, nekateri so ga želeli videti v vrstah münchenskega Bayerna (s čimer bi igral v štirih najmočnejših evropskih ligah).

A Ronaldo je izbral bogato ponudbo, ki je prišla iz Savdske Arabije.

Nova pridobitev v Ronaldovi garaži

Ob omenjenih zneskih bo moral v svoji garaži narediti kar nekaj prostora.

Ronaldo, sicer velik ljubitelj avtomobilskih pošasti, ima namreč zavidanja vredno zbirko avtomobilov, njegova garaža pa, po številu konjičkov sodeč poka po šivih.

Bugattiju Centodieciju, Ferrariju Monzi, McLarnu Senni in vrsti drugih prestižnih jeklenih konjičkov bo družbo odslej delal še Rolls-Royce Dawn. Ronaldo ima sicer v svoji lasti že nekaj Rolls-Royceov, od Phantoma do Cullinana. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Prestižno vozilo mu je za božič podarila partnerica Georgina, s katero ima nogometaš hčerki Alano Martino in Bello Esmeraldo. Poleg tega Georgina skrbi tudi za njegovega sina Ronalda ml. in dvojčka Evo Mario ter Matea.

Cene Rolls-Royce Dawna se pričnejo pri okrog 350.000 evrov, Georgina pa je posnetek obdarovanja delila tudi na svojem Instagramu.