Imate slab dan? Tej voznici so v manj kot pol ukradli kar dva avtomobila …

14. 12. 2023 | Nika Arsovski
Deli

To pa je bil peklenski delavni dan. Se strinjate? 

Voznica Uber Eats bo poskušala kar najhitreje pozabiti, kar se ji je zgodilo pred mesecem dni. Medtem ko je v restavraciji čakala na hrano, so ji ukradli Hyundaia, ki ga je uporabljala za svoje delo. Pa ne le to.

V avtomobilu so bili tudi ključi Lexusa, ki je bil parkiran v domači garaži, tatovi pa so hitro izbrskali tudi njen domači naslov.

Kot je povedala voznica za WRC-TV, so tatovi potrebovali le 15 minut, da so se zapeljali do njenega doma in ukradli še drugo vozilo. Torej oba v manj kot pol ure.

Profimedia

Lexus je bil zapuščen na ulici, vlečna služba pa je informacijo o tem, v kako slabem stanju je, dolgo skrivala.

»Vprašala sem jih, ali je moj avtomobil sploh vozen. Če se mi sploh splača hoditi ponj. Pa so mi dejali, da moram najprej plačati 463 dolarjev, šele nato pa bodo z menoj delili informacije,« je povedala nesrečnica. 

Ko se je zapeljala ponj, pa jo je čakal pravi šok. Avtomobil je bil namreč povsem prepreden s strelnimi luknjami.

Voznica je stopila v stik s policijo, kjer so ji priskrbeli detektiva, ki je pregledal vozilo.

V notranjosti so poleg celega kupa smeti našli tudi tulce in pripomočke za mamila. Lastnica vse odtlej ni več sedla za volan Lexusa, saj ji je neprijetno, ker gre za prizorišče zločina.

Sicer pa se ni zgodilo prvič, da je bil dostavljavec hrane tarča tatov v tej zvezni državi. Prejšnji teden so voznici Uber Eats prav tako ukradli vse, z izjemo telefona. Ta namreč ni bil iPhone. 

Preberite še: Porsche je razkril delček novega Macana

BONUS VIDEO: Mercedes-Benz GLA: Lahko upraviči premijsko ceno?

 

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan