Jaguar E-PACE - jekleni konjiček za prave moške s stilom

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar je aristokrat med avtomobili, ne nazadnje se v njem vozijo tudi člani britanske kraljeve družine. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje, ki prinaša le najboljše.

Jaguar E-PACE - jekleni konjiček za prave moške s stilom (foto: promocijski materiali) promocijski materiali
16. 3. 2020 | Promocijsko sporočilo

Zaradi svojega elegantnega videza deluje kot izjemno dovršen coupé, ki je prepričal tudi britanskega manekena Davida Gandyja, ki velja za enega od najbolj prepoznavnih moških obrazov na otoku.

Jaguar E-PACE je torej za moške, ki si od svojega jeklenega konjička želijo "nekaj več", saj njegov popoln aristokratski slog lahko dopolnijo tudi s posebnimi stilskimi dodatki, ki so jih le za Jaguar izdelali njihovi dolgoletni partnerji. Izbirate lahko med kosi oblačil in usnjenimi dodatki, ki slavijo legendarne modele dirkalnikov Jaguar.

Bistvo pri vsakem avtomobilu znamke Jaguar je v izkušnji prestiža

Tudi zato je notranjost športnega terenca E‑PACE v celoti posvečena vozniku. Izdelana je iz najkakovostnejših materialov in se ponaša z vrhunskim oblikovanjem. Armaturna plošča objame voznika, tako da ima vse merilnike in kontrole na dosegu rok ter se lahko osredotoči le na vznemirljivost, ki jo ponuja vožnja, ki je nekaj posebnega. Popolnoma neodvisen sistem vzmetenja ima prefinjeno zasnovano zadnje vzmetenje, ki vam ponuja edinstveno ravnotežje med agilnostjo in udobjem vožnje. Napredne vozne tehnologije, kot sta aktivni pogonski sklop in prilagodljiva dinamika, zagotavljajo, da je vožnja z vozilom E‑PACE agilna in nadzorovana.

Da bi bila vožnja še bolj varna in prijetna, je vanj nameščena najsodobnejša tehnologija, med drugim tudi sistem za informacije in zabavo z 10-palčnim zaslonom na dotik.

Dovolj prostora za vse

Avto ima vodilno prostornino prtljažnega prostora v svojem razredu. Z dodatki, ki zaščitijo prtljažnik, pa se bo tudi vaš najbolj zvesti štirinožni prijatelj počutil udobno in varno, medtem ko bo notranjost zaščitena pred umazanijo. Globoka sredinska konzola z odstranljivima držaloma za pijačo je nadvse prilagodljiva.

Vse o avtomobilih Jaguar lahko najdete tudi na www.jaguarslovenija.si