Kaj morate vedeti, preden uspešen zmenek zaključite kar v avtomobilu

Pravijo, da bi moral vsakdo vsaj enkrat  v življenju izkusiti strastno ljubljenje v avtomobilu. A ta podvig s seboj prinaša nemalo izvedbenih preglavic.

Kaj morate vedeti, preden uspešen zmenek zaključite kar v avtomobilu (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2020

Mogoče se vam zdi, da je izražanje intimnih tendenc v prevoznih sredstvih rezervirano za najstnike, ker si sicer nimajo kje izboriti kaj dosti zasebnosti, a če gre verjeti statistikam, mnogi svoje avtomobile tudi po najstniških letih radi izkoristijo za malce romantičnega avanturizma.

Če ste na tem področju novinec, ker se bojite težko razložljivih madežev na vaših sedežih, a si skrivoma vseeno želite izkusiti ta podvig, je prav, da ste prej obveščeni o nekaj elementarnih dejstvih glede seksa v avtomobilu. Malce o tem, kateri položaji so najboljši, predvsem pa o področju same logistike in izvedbe.

Preberite tudi: Seks v avtomobilu: kako se obnesejo Megane CC, Smart Forfour, VW Sharan, MB serije E in LR Defender?

V avtomobilu sta za ta namen na voljo v bistvu le dve lokaciji

Če bi se želeli čim bolj ogniti kršenju zakona o javnem redu in miru in zato svoje partnerice ne boste polegli na pokrov motorja, ampak boste ostali v zavetju avtomobilske notranjosti, vam na voljo pravzaprav ostaneta le dve lokaciji – sopotnikov sedež in sedež zadaj.

Če pade odločitev za sopotnikov sedež, ga je pametno potisniti kolikor je mogoče nazaj in nekoliko spustiti naslonski del. Med premikanjem pazite, da z nogo ne stopite v predal v vratih ali pa razbijete prednjega zvočnika, ki je običajno prav tako nameščen v vrata. Na drugi strani vas zna v slabem položaju nadlegovati priklopnik za varnostni pas. Pravijo, da je za to na sopotnikovem sedežu najbolj ugodno, če vas ona preprosto zajaha. Lahko je obrnjena tudi proti vetrobranskemu steklu, da vmes po potrebi upravlja z radijem ali prezračevanjem.

Na zadnjem sedežu je vse skupaj nekoliko bolj udobno – razen seveda, če vaš coupe ni bil oblikovan za aktivnejšo uporabo zadnjih sedežev. Kljub temu ne pričakujte, da boste na zadnjem sedežu ležali kot v postelji. Še vedno bo potrebno precej prilagajanja, da se ne bosta oba zbudila v modricah.

Krč v nogi je skorajda neizogiben

V večini položajev, kjer ne moremo iztegniti nog, se pojavi velika verjetnost krča, vprašanje samo, ker vas useka – v meča, stegna ali zadnjico. V avtomobilu razkošja s prostorom ni, ne pomaga pa niti dejstvo, da boste ujeti v kakšen ne prav naraven položaj, zato naj vas krč ne preseneti.

Vsaj malo odprite okno (ali okna)

Zarošena stekla kot v sceni filma Titanik se morda zdijo romantična, a so v bistvu posledica precej neprijetnih življenjskih razmer v sami kabini. Vročina in vlaga bosta notranjost avtomobila hitro spremenili v tropski ekosistem. Zato bodite praktični in za boljšo pretočnost zraka vsaj malo odprite okna.

Zarošena stekla so tudi precej jasen indikator celotni okolici, da se v avtomobilu dogaja nekaj vprašljivega. Zadnja stvar, ki jo potrebujete, je da radovedni sprehajalec psov nad vaju pokliče policijo. Pogovor z uniformirano osebo je zadnja stvar, ki si jo želite v takšni situaciji.

Usnjeni sedeži ne bodo prijetni za kožo

Verjetno vam niti ni potrebno posebej razlagati, kakšno sožitje se pripeti, če vlažno in lepljivo kožo združite z usnjem. Usnje ne dovoljuje kaj dosti drsanja in drgnjenja, zato je mogoče priročno, če imate s seboj kakšno odejo ali brisačo. Saj to spada pod obvezno dodatno opremo, kajne?

Ne pričakujte, da bo to vrhunec vašega romantičnega življenja

Ko smo bili najstniki, je bilo zabavno marsikaj, kar kasneje v življenju postane utrujajoče in nadležno. To ne pomeni, da seks v avtomobilu ni zabaven, le to, da to verjetno ne bo najbolj erotično doživetje vašega romantičnega življenja. Seks v avtomobilu je drugačna vrsta zabave. Tista vrsta, ob kateri se spet počutimo mladi, malce poredni in ki lahko zanimivo popestri naš sivi vsakdan.

Zato se ob ideji o tej vrsti zabave v dvoje običajno svetuje, da avtomobil izkoristite za hiter seks, za potešitev strasti med odmorom za kosilo ali po koncu dobrega zmenka, ko je potrebno le zapečatiti vse nabrane strasti. Avtomobil preprosto ni lokacija za maratonska ljubljenja s 30-minutno predigro.

Razen, če imate kombi, ali še bolje, avtodom.

foto: Profimedia